nlc.hu
Aktuális

Káprázatosan néz ki Jennifer Aniston: fotók!

Káprázatosan néz ki Jennifer Aniston: fotók!

Jennifer Anistonon nem fog az idő: 55 évesen is bombaformában van a színésznő, akit a televíziós fesztivál vörös szőnyegén fotóztak le.

Megkezdődött a 2024-es PaleyFest LA televíziós fesztivál. A megnyitón olyan hírességek jelentek meg, mint Jennifer Aniston és Reese Witherspoon, akik az Apple TV új drámasorozatának főszereplői. Mindketten feketében érkeztek és mindketten elképesztően néztek ki.

Képtelenek vagyunk felfogni, hogy Jennifer Aniston idén 55 éves lett – nem csak azért, mert a Jóbarátok összes epizódját mintha csak tegnap láttuk volna először, de azért is, mert elképesztő formában van, kirobbanóan nézett ki most is egyszerű, letisztult öltözékében.

Megnézem
Összes kép (3)

És Reese Witherspoon, a néhány héttel ezelőtt 48 évessé vált sztár is rácáfol minden biológiai törvényre, hiszen örökké fiatal mosolya szinte semmit sem változott azóta, hogy megjegyeztük arcát a Doktor Szösziből.

Megnézem
Összes kép (3)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top