nlc.hu
Sztárok

Schobert Lara gyerekként

Egy elfeledett, nagyon cuki, 13 évvel ezelőtti fotó Schobert Laráról és az apukájáról

Sok-sok éve már annak, hogy a TV2 műsorának egyik fellépője volt Rubint Réka. Kislánya pedig ott szurkolt neki a rózsaszín tütüjében.

Emlékeztek még arra, amikor 2007-ben a TV2 bemutatta a Sztárok a jégen című show-műsort, amelynek Tilla és Szekeres Nóra voltak a házigazdái? A műsorban tíz híresség, és tíz profi jégtáncos lépett a jégre, akik aztán a zsűri és a nézők szavazatai alapján vagy továbbjutottak, vagy kiestek. Az egyetlen évadot megélt Sztárok a jégen-ben ott volt versenyzőként: Bíró Ica, Bódi Sylvi, Csollányszilveszter, Damu Roland, Dobó Kata, Hujber Ferenc, Karsai Zita, Nacsa Olivér, Nagy Feró és Rubint Réka is. 

Bár a műsort Hujber Ferenc nyerte, mi most mégsem róla akarunk beszélni, hanem Rubint Réka szurkolóiról, akik hétről hétre ott ültek a nézőtéren. Természetesen ott volt a férje, Schobert Norbi, akinek a nyakában tapsolt, a rózsaszín kisruhájában az akkor még alig négyéves Lara.  

Schobert Lara akkor és most

Schobert Lara és édesapja 2007-ben és most, 2020-ban (Fotó: Smagpictures.com / Szilvia Csibi; Instagram/SchobertLara)

Lara azóta 17 éves lett, megvette élete első autóját, és nem is olyan régen mindenkit meglepett, amikor az Álarcos énekes első évadában ő rejtőzött a fagyi maszk alatt. Azóta többször is azt nyilatkozta, hogy az RTL-es műsor jó hatással volt az életére, és már műsorvezetői feladatokat is rábíztak egy rendezvényen. Ő egyébként nem tervezi, hogy követi szüleit a fitneszvilágban: „Anyáék vonalát biztos, hogy nem fogom továbbvinni” – jelentette ki korábban egy videóban, de azt is elárulta, hogy nagyon érdekli a lakberendezés, valamint örök álma egy lovarda.

De azért mutassuk meg azt is, hogyan siklott a jégen Rubint Réka. Azóta Réka már háromszoros anyuka, haja is sokkal világosabb, és bár eltelt tizenhárom év, nehéz lenne ezt megmondani a két képről, annyira nem öregedett semmit.

Rubint Réka Sztárok a jégen

Rubint Réka a Sztárok a jégen versenyben és most (Fotó: Smagpictures.com / Szilvia Csibi; Instagram/Rubbint Réka)

Magyar híresség akkor és most!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top