nlc.hu
Sztárok

Pápai Joci a Megasztárban

Nagyon kopasz, nagyon mosolygós – Ilyen volt 15 éve a Megasztárban Pápai Joci!

Ha valaki kitartó, elhivatott és hisz magában, akkor az Pápai Joci. Annyi tévéműsorban, annyi tehetségkutatóban próbálkozott, hogy végre észrevegyék a tehetségét, ami három embernek is sok. De utazzunk vissza az időben, és kezdjük az elején...

Pápai Joci először a Megasztár második évadába jelentkezett 2005-ben. Ott a vigaszágas körig jutott. Bár a legjobb tizenkettőbe nem sikerült bejutnia, a tehetségkutató után mégis sikerült önálló lemezzel jelentkeznie. De ez volt az az időszak, amikor a villalakóktól a címlaplányokig mindenki énekelt és CD-t adott ki, így hiába a tehetség, Jocinak nem sikerült igazán betörnie a zeneiparba.

Pápai Joci Megasztár

Pápai Joci a Megasztárban 2005-ben (Fotó: YouTube)

Joci később jelentkezett a The Voice-ba, majd 2014-ben a Rising Star válogatóján is megjelent. Akkor így fogalmazott. „Kilenc évvel ezelőtt egy lelki sérülést szedtem be a Megasztárban, és én azóta sem tudom azt kiheverni” – mondta akkor a kamerák előtt. Ebben a műsorban sem sikerült nyernie, de már nem is volt rá szüksége. Mivel 2015-ben Majkával közösen előadott dala, a  Mikor a test örexik hatalmas siker lett. 

Pápai Joci a Rising Starban

Pápai Joci a Rising Star válogatóján (Fotó: Aktív)

Az elmúlt öt évben Pápai Joci nemcsak a slágereket ontja magából, de a tévés felkéréseket is sorra halmozza. 2017-ban az Origóval, 2019-ben pedig Az én apámmal képviselte Magyarországot, az Eurovíziós Dalfesztiválon. Közben szereplő lett a Sztárban sztár című szórakoztatóműsor ötödik évadában, aminek az egyik legszórakoztatóbb karaktere lett.

Pápai Joci a Sztárban sztárban

Pápai Joci a Sztárban sztár című műsor felvételén (Fotó: TV2 Sajtószoba)

Ennek folytatásában, vagyis a Sztárban sztár leszek!-ben már mentorként dolgozott. Időközben pedig 15 éves kamasz lett Pápai Joci lánya is, akire érthetően nagyon büszke.

Pápai Joci akkor és most

Pápai Joci 16 év alatt sokat változott (Fotó: TV2)

Idén ősszel a TV2 bejelentette, hogy Kajdi Csaba csapatában nyomozóként csatlakozik a Nicsak, ki vagyok? című műsorhoz. „Nagyon hangos leszek, és nagyon aranyos is mellette. Fogalmam sincs, hogyan fogom kideríteni, hogy ki van a jelmez alatt. Ez egy érdekes dolog lesz, szerintem egyet sem fogok kitalálni… Mindig a feleségemtől szoktak megkérdezni, hogy mégis ki jön velünk szembe az utcán” – mondta az új felkérés kapcsán Pápai.

Pápai Joci a Sztárban sztár leszek!

Pápai Joci a Sztárban sztár leszek! című műsor felvételén 2019-ben (Fotó: TV2)

Emlékszel még?!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top