Sztárok

Sztárban sztár leszek! – Melyik mesterrel vagy elégedett?

A Sztárban Sztár leszek! mesterei sokat változtak a válogatók óta, kíváncsiak vagyunk, neked melyikük stílusa jön be a leginkább.

Sokan nem tudták, mire számítsanak, amikor a TV2 bejelentette, hogy a Sztárban sztár helyett Sztárban sztár leszek! lesz a műsor címe, és civilek versenyeznek majd a főnyereményért. Bebizonyosodott, hogy nagyon sok tehetséges előadó van az országban, akik kitűnően tudják utánozni a hírességek produkcióit. A mesterek eleinte elárulták, voltak nehéz pillanatok, amikor azt gondolták, ennek nem lesz jó vége, de a véleményük teljesen megváltozott. 

A Sztárban sztár leszek! mesterei (Fotó: TV2 Sajtóklub)

Horváth Tamás és Bereczki Zoltán sokat vitatkoztak a versenyzők kvalitásain, a zsűritársak sokszor nem értettek együtt a színész-énekessel. A tegnapi adásban nagyot szólt Feng Ya Ou Ferenc előadása, ezzel pedig elégtételt vett Bereczkin, aki a középdöntőben átadta Tamásnak a lehetőséget, hogy vele dolgozhasson.

Horváth Tomi eleinte többször elmondta, hogy nem érezte magát komfortosan, és folyamatosan bizonyítani akart a többieknek, illetve magának is. Ez mára változott, hiszen nagyon magabiztos a versenyzőivel kapcsolatban, még mindhárom embere versenyben van.

Tóth Gabi és Bereczki 1-1, Pápai Joci pedig két versenyzővel vág neki a következő élő adásnak. Kíváncsiak vagyunk, hogy te mit gondolsz a mesterekről, ki az, akivel elégedett vagy, és ki az, akitől többet vártál. 

Szavazz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top