Sztárok

Nálunk megvan a Sztárban sztár leszek! győztese – te kinek adnád a voksodat?

Alig néhány hét alatt megtanultuk a Sztárban sztár leszek! versenyzőinek a nevét, és sokaknak már az elejétől megvan a kedvence. Te kire szavaznál?

Talán nem is olyan nagy meglepetés, hogy kik kerültek be a Sztárban sztár leszek! döntőjébe, hiszen a kezdetek óta rengetegen szavaztak erre a négy énekesre. Sebestyén Katja már az előválogatón emlékezeteset alakított az orosz dallal, Békefi Viki átalakulásai mindig látványosak, Tasnádi Bencétől nem csak a zsűri volt elájulva már az első fellépésekor, és Feng Ya Ou is teljesen új oldaláról mutatkozott be, ő az élő show-k alatt változott rengeteget. 

A Sztárban sztár leszek! döntőjét vasárnap este rendezik (Fotó: Facebook)

Szóval, bárki nyeri is az első Sztárban sztár leszek!-évadot, megérdemelten teszi. A döntősök körül már sokan voltak a nap legjobbjai, vagyis mindenki esélyes. Bereczki Zoli nem is titkolja, hogy ő nagyon reméli, végre egy nő is lehet győztes, mert a sztáros verzióban eddig mindig férfi vitte haza a fődíjat.

Te kit látnál legszívesebben a Sztárban sztár leszek! győzteseként? 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top