Sztárok

Kiakadtak a nézők a Sztárban sztár leszek!-kieső miatt

Mogyoróssy Adrienn-nek kellett távozni a műsorból, dühöngenek a nézők.

Mint arról beszámoltunk, a Sztárban sztár leszek! 3. élő show-jában Mogyoróssy Adrienn esett ki. A nézők többsége azonban nem ért egyet ezzel a döntéssel, a műsor közösségi oldalán dühöngenek sokan a kieső személye miatt.

„A legjobb esett ki, mától nem nézem a műsort”, „Nem neki kellett volna kiesnie!”, „Az egyik legjobb volt, ha nem teljesen az utánzásban, de szimpi, kedves stílusa volt. Abszolút szerethető. Igazságtalan, hogy ő esett ki”, „Adrinak kellett volna tovább jutnia! Dani mehetett volna”, „Nem volt igazságos”, „Jó volt minden héten, megérdemelte volna a továbbjutást. „Ő volt az egyik legjobb”, „Hát most már egészen biztos, hogy Magyarország a süketek és zenei analfabéták országa IS” – olvasható a kommentekben.

Mogyoróssy Adrienn produkciója a Sztárban sztár leszek! 3. élő-show-jában:

Akadtak olyan nézők, akik már-már „összeesküvéseket” sejtenek: „Elvileg a nézők döntenek, de ki tudja, valójában mi van a háttérben”, „Honnan tudjuk biztosan, hogy a szavazatok hogy érkeznek be? Nem mondták, hogy lenne itt közjegyző vagy ilyesmi”, „Szerintem már előre le voltak osztva a lapok!! Különben hogy maradt bent egy olyan versenyző, aki klasszisokkal rosszabb volt a többinél?”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top