nlc.hu
Sztárok

Janicsák Veca a Csillag születikben

Emlékszel még? Így festett Janicsák Veca 13 évvel ezelőtt a Csillag születikben!

Időutazásra hívunk! Szinte hihetetlen, hogy már 13 éve annak, hogy Janicsák Vecát először láthattuk a Csillag születik című tévéműsorban. Azóta boldog anyuka, sikeres énekesnő, és látványosan sokat változott! Ráadásul pontosan ma ünnepli a 31. születésnapját.
Janicsák Veca

Janicsák Veca alig tizenöt évesen énekelt először az édesapja egyik koncertjén. „Kilöktem a színpadra egy jótékonysági koncerten, hogy énekeljen. Ott állt, nem tudta, hogy kiküldöm a közönség elé, nem volt zenei kíséret, de megoldotta. Énekelt, a közönség pedig azt sem tudta, kicsoda, egyszerűen csak imádták, hogy egy kicsi lányból már akkor hihetetlen hang jött ki, és gyönyörűen énekelt” – mesélte a híres papa. Ám a koncertek után még eltelt egy kis idő, hogy a tévénézők is megismerhessék Vecát. 

2007-et írtunk, amikor 18 évesen jelentkezett az RTL klub tehetségkutatójába, a Csillag születikbe. Az akkor újdonságnak számító műsorban nemcsak énekesek versenyeztek, hanem táncosok, mesemondók, vagy éppen bűvészek. Veca a középdöntőben búcsúzott a műsortól, ám a karácsonyi döntőben még visszatért egy különleges produkcióban. Itt, vagyis a Csillag születikben kötött mély barátságot Kocsis Tiborral.  Három évvel később, 2010-ben Veca ismét megpróbálkozott egy tehetségkutatóval, ez volt az akkor induló X-Faktor. Az énekesnő könnyedén vette az akadályokat, és Geszti Péter mentoráltjaként egészen a 9. élő adásig jutott, ezzel pedig a negyedik helyet szerezte meg. 

Veca végérvényesen ismert lett az országban. Amikor egy interjúban arról kérdezték, tudta e, hogy milyen életet választ a tehetségkutatókkal, így válaszolt.  „Nagyrészt. A munkát, a pörgést mindig jól bírtam, azóta sem zavar. Azzal van baj, hogy nem szeretek híres ember lenni… Az emberek nem mindig a valódi dolgokat látják, távolról kicsit felszínessé válik körülöttem a világ. Ha tényleg csak a magánéletem vagy állítólagos testsúlyingadozásaim érdeklik az újságolvasókat, akkor szerintem elveszítünk valamit.”

Érdekesség, hogy a szintén Csillag születikes Kocsis Tibi is jelentkezett később az X-Faktorba, és meg is nyerte azt.

Janicsák Veca a CSillag születikben
Megnézem
Összes kép (5)

Az X-Faktor óta eltelt 10 év. Veca számtalan koncertet adott, és szerepelt több műsorban is, például a  Nagy duettben, a Sztárban Sztárban és az Ázsia Expresszben. 2015. decemberében pedig világra hozta első gyermekét, Emmát. Őt idén tavasszal láthattuk először édesanyja klipjében, amelyet a karantén alatt forgattak le családilag. „Egy igazi családi klipet készítettünk Nektek, az otthonunkban, amit a férjem, Ábel forgatott, a testvére, Jákob rendezett, és egy-egy képkocka erejéig a kislányom, Emma is feltűnik benne, aki a dalt ihlette” – mondta a premier kapcsán Veca, aki a Családvarázs sorozatban arra a kérdésre, hogy szeretnének e férjével kistestvért Emmának, így válaszolt: „Egy testvér, az fantasztikus érzés. Azt gondolom, hogy ha az élet úgy fogja hozni, mint ahogy az Emmát is hozta nekünk az élet, akkor lesz majd egy kistesó.”

Emlékszel még rájuk?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top