TV-sztárok

Janicsák Veca elárulta, mit gondol egy második gyerekről

Az énekesnő kislánya, Emma már 3 éves.

Félti, óvja a magánéletét Janicsák Veca, és ritkán beszél róla a médiában. Most azonban kivételt tett. A 29 éves énekesnő és férje, Ábel a Családvarázs című műsorban szerepeltek, s a velük készített interjúban többek között a családbővítés is szóba került, hiszen kislányuk, Emma már hároméves.

Arra a kérdésre, hogy tervezik-e a családbővülést, Janicsák Veca a következőket válaszolta: „Egy testvér, az fantasztikus érzés. Azt gondolom, hogy ha az élet úgy fogja hozni, mint ahogy az Emmát is hozta nekünk az élet, akkor lesz majd egy kis tesó.

Az énekesnő sem egyke, van egy nővére, akit így jellemzett: „Nekem ő az egyik legkomolyabb szellemi partnerem”.

Janicsák Veca és férje szerepelnek az Ázsia Expressz 2. évadában, ennek során több héten át csak kettesben voltak Távol-Keleten, ez pedig – feltételezhetjük – próbára teheti egy házaspár kapcsolatát. „Az Ázsia Expressz kapcsolatilag is nagyon sokat adott nekünk. Inkább jó dolgokat láttam meg még pluszban az Ábelben” – árulta el az énekesnő.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top