Sztárok

Janicsák Veca gyönyörű kismama

Négy és fél hónapja született meg Janicsák Veca kislánya, és az énekesnő kipihenten, mosolyogva beszélt az elmúlt hetekről.

Nem túlzás azt állítani, hogy Janicsák Veca kivirult. A FEM3 reggeli műsorában csak úgy áradt belőle a nyugalom, és egyáltalán nem tűnt túlhajszoltnak, kialvatlannak. “Emma olyan, mint egy kis Buddha. Nagyon nyugodt baba, végigalussza az éjszakát”  – mesélte az énekesnő. 

Janicsák Veca gyönyörű kismama

Janicsák Veca császármetszéssel hozta világra a gyerekét, de ahogy most elmesélte, hat héttel  később már fellépéseket vállalt, és azóta is folyamatosan koncertezik. “Ilyenkor nehéz megállni, hogy ne beszéljek a kislányomról, de a színpadon nem anya vagyok, hanem énekes.”

Janicsák Veca gyönyörű kismama

 

Korábban sokszor volt problémája a súlyával Janicsák Vecának, de most gyönyörű kismama, és látszik, hogy elégedett az életével és önmagával.

Janicsák Veca gyönyörű kismama

A kislányából nem szeretne celebgyereket csinálni, ezért nem is mutogatja úton-útfélen. A születése után posztolt fotó ezért ritkaságszámba megy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top