nlc.hu
TV-sztárok

Kijött Janicsák Veca új videóklipje

„Emma nagyon szeretne már szerepelni” – Janicsák Veca kislánya is feltűnik az énekesnő új klipjében

Emma a forgatásban is segített anyukájának.

Janicsák Veca nagyon ritkán mutatja meg hatéves kislányát, Emmát, az új videoklipjében – amelyet archív felvételekből raktak össze –mégis szerepel. 

Janicsák Veca

Janicsák Veca a Mokkában

Az énekesnő mindig is óvta a nyilvánosságtól Emmát, és úgy gondolta, majd akkor fog szerepelni a gyermeke, amikor ő maga hoz erről döntést. Legújabb videoklipje viszont nem csak a retró stílusa miatt különleges, hanem azért is, mert ezúttal Emma is szerepel benne, sőt, a forgatásban is segítette anyukáját. Az ötletről és annak megvalósításáról a Mokkában mesélt Veca. 

„Emma nagyon szeretne már szerepelni, jó ideje. Csak én vagyok az, aki próbálja ezt visszafogni, mert nekem az az elméletem, hogy ne szerepeljen, csak ha már tényleg tud erről felelősen dönteni” – mesélte Veca. Hozzátette, Emma nagyon szeretett volna benne lenni a videóban, pláne, hogy a dalt is ismerte, ami kifejezetten neki lett írva.

„Én úgy vagyok vele, hogy valószínűleg még 18 éves kora előtt eljön az a pillanat, amikor azt mondja, hogy vagy szeretne velem szerepelni, vagy elkezd kamaszodni, és azt mondja, hogy látni sem akar.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top