TV-sztárok

Vihart kavart Janicsák Veca házasságában az Ázsia Expressz

De férjével soha nem fekszenek le haraggal.

Az Ázsia Expressz forgatásának extrém körülményei miatt is nehezedett súlyos teher Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Ábel házasságára. A házaspár együtt szerepelt a műsorban, így konfliktusaikat a nézők előtt kellett felvállalniuk és elrendezniük.

Fotó: TV2 / Mokka

„Mindannyian a versenyre koncentráltunk, sokszor éhesen, kialvatlanul rohantunk egyik pontból a másikba, óriási hőségben, így valóban nem a romantikázáson volt a hangsúly, bármennyire is romantikus típusok vagyunk a hétköznapokban. A verseny utolsó heteiben pedig már nagyon vártuk, hogy hazatérjünk, hiszen a kislányunk hiánya is komoly nehézséget jelentett” – mondta a Borsnak Janicsák Veca.

Az énekesnő hozzátette, fontos nekik, hogy a nap végére nyugvópontra jussanak férjével közös vitáikban, és soha ne feküdjenek le haraggal. 

„Hét év alatt már sokat bizonyított a kapcsolatunk, és pontosan tudjuk, hogy nekünk mennyire sokat jelent. Ahogy adásban is elmondtam már, Veca időnként valóban lobbanékony, de éppen ezért lett belőle ilyen jó művész, én pedig sok minden más mellett ezért is szeretem” – nyilatkozta Ladányi Jancsó Ábel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top