Sztárok

Janicsák Vecára kiakadtak a nézők, férjével hozták a szokásos formájukat

Az Ázsia Expressz második szériájában láthatjuk először, hogyan működik együtt Janicsák Veca és a férje, Ladányi Jancsó Ábel. Voltak, akiket ez meglepett, voltak, akik manipulációnak tartják, mások csak egy normális házasságot látnak. Te mit gondolsz?

Az Ázsia Expressz 2 eleinte csak Demcsák Zsuzsáról szólt, de a második hétre ő is megérkezett már a játékba, kezdte élvezni a versenyt. Ahogy Kandász Andi mondta, őt bántja, amit a barátnője kap, noha érti, miért akadtak ki az emberek, azért szerinte várjuk ki a történet végét, mert sokat tanultak egymástól, és végül Kandinak is jót tett az együttlét. Miközben az elmúlt héten ebből már láttunk ízelítőt, egy másik páros  került a figyelem középpontjába, nevezetesen Janicsák Vecáék, akik egyre többet kapnak össze.

Ez például egy tegnapi jelenet, ahogyan Janicsák Veca és a férje veszekedett: 

A veszekedéseket látva a nézőknek nagyjából ilyen véleménye alakult ki az énekesnőről: 

„Demcsák ide, Demcsák oda, azért Janicsák Veca sem semmi! Nem gondoltam, hogy ilyen kötözködő, mindenbe belekötő természete van! Értem, hogy nem egyformán viselik a stresszt az emberek, de amit művel, az enyhén szólva is meglepő! Szerencse, hogy a férje a türelem szobra!”

Ez egy a sok közül, ahol még finoman fogalmaztak, és ami mindenképpen átsejlik, hogy csalódtak Janicsák Vecában, akire a legfinomabb jelző is a házi sárkány a kommentekben. De a versenyzők között is téma, hogyan beszél Veca a férjével, és Demcsák Zsuzsa után Gáspár Evelin is felvállalta, hogy nagyot csalódott az énekesnőben

„Folyamatosan megjegyzéseket tett a testvéremre, lekezelő volt velünk, ami nagyon rosszul esett. Vecáról kezd lehullani a lepel, hogy milyen konok és rosszindulatú személyisége van.”

Te mit gondolsz erről, ilyennek képzelted Janicsák Vecát? 

Tegnap amúgy nem csak a férjére akadt ki Janicsák Veca: 

A TV2 őszi műsorainak bemutató sajtótájékoztatóján, az Aréna Cinema Cityben
Janicsák Veca és a férje jól szórakozott az első rész vetítésén (Fotó: Zsigmond László)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top