Sztárok

Janicsák Veca: „Ábel még nem ért el a munkájában arra a szintre, ahova én”

Janicsák Veca őszintén mesélt a házasságáról, az őt ért támadásokról, a kislányáról, sőt még az édesapjával való kapcsolatáról is.

Janicsák Vecának nem tett jót az Ázsia Expressz, ezt a nézők egyértelműen így látják. Az énekesnő mégis azt mondja, a sok rosszakaró ellenére igenis jót tett Ábellel való kapcsolatának a műsor. Igaz, sok veszekedést láthattunk, de szerinte a kiváltó okok sokszor nem voltak bevágva. Veca a BEST magazinnak, ezen belül Várkonyi Andreának mesélt a házasságáról, a gyerekéről és még az apjához fűződő viszonya is szóba került. 

,,Az, hogy adott szituációkban párok összevesznek, szerintem teljesen emberi dolog, attól még lehetnek tökéletes pár. Ha valaki azt mondja, még sosem veszett össze a másikkal, vagy soha nincs közöttük ellentét kiélezett helyzetekben, az alighanem nem mond igazat” – kezdte a lapnak Janicsák Veca, aki elárulta, Ábelt sokáig az zavarta, hogy ő jobb anyagi kondíciókkal rendelkezik. 

Fotó: TV2 / Mokka

„(…) Az anyagi dolgokkal járó felelősségvállalás, amiben, azt gondolom, türelmes társ voltam. Szerelemből házasodtam, nem számításból, és Ábel még nem ért el a munkájában arra a szinte, ahova én, emiatt kevesebbet is keresett” – árulta el az énekesnő.

Arról is beszélt, hogy a gyermekük egy extrovertált, imádni való kislány, aki a legjobbat hozza ki az emberekből. A szakítás is szóba jött, hiszen Emma születése után másfél évvel tartottak egy kis szünetet a kapcsolatukban. „Egy-két hónap volt talán, olyan tanító jellegű szakítás volt az… Nagyon fiatalok voltunk, másrészt felgyülemlett egy-két olyan dolog, amit nehéz volt kezelni. A saját mumusaival az ember csak maga tud megküzdeni, és ez Ábi esetében sem volt másképp.”

További részletek a ma megjelent BEST magazinban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top