Sztárok

Ők az Ázsia Expressz 2 nyertesei: Horváth Gréta csak sírni tudott, Janicsák Vecáék mosolyogtak

Boldogan álltak az utolsó megmérettetés elé a párosok, Horváth Gréta és Janicsák Veca is úgy fogalmazott, hogy tudnak majd örülni a másik örömének. Így is történt.

Minden erejére szükségük volt a pároknak, hogy az utolsó hajszát lendületesen indítsák az Ázsia Expressz 2 fináléban. Horváth Grétáék és Janicsák Vecáék is gyalog vetették bele magukat a városi forgatagba, mert stoppolni tilos volt. Aztán jöttek a rejtvények, amit mindkét pár egyformán nehéznek érzett. 

Nagy erőt adott a párosnak, hogy láthatták a szeretteiket, Gréta kisfia tette fel az első kérdést az anyukájának, ami után valóban jobban megindultak. Az énekesnő és a férje gyakorlatilag végig előnyben volt, gyorsabban futottak és hamarabb kezdtek neki a hátizsák felkutatásának, de aztán fordult a kocka. Bár Veca megjegyezte, hogy nem lehet nehéz megoldani a feladatot, ha Grétáéknak gyorsan sikerült, ők mégis jóval később jöttek rá a megoldásra, és így elvesztették a kezdeti előnyüket is.

A hosszú és fárasztó nap második felvonása Braille-írás megfejtése volt, bekötött szemmel. Miközben Gréta igyekezett kitapogatni a betűket, hogy megfejtség a szót, addig Dávid vállalkozott a masszázsra. 

„Nekem eddig bárki említette a thaiföldi utazást, akkor mindig volt egy képem arról, milyen lehet egy jó thai masszázs. Na hát ez nem az volt! Konkrétan befeküdtem egy úriember kezei közé, és azt a fájdalmat, amit okozott ott pillanatok alatt… hát örülök, hogy nem Gréta feküdt be oda, mert én is nehezen bírtam.”

Ábel jobban vette az akadályt, viszonylag gyorsan végeztek, miközben a harmadik feladat alaposan kifogott Grétán, akinek egy hatalmas, nehéz esernyőt kellett egyensúlyoznia a tenyerén. Ábelék akkor érkeztek, amikor Bariék végeztek, ez pedig lendületet adott nekik, hogy nem is ledolgozhatatlan a hátrányuk. 

A következő feladat az volt, hogy egy thai karaoke bárban a magyar dalokat kellett felismerni a helyiek előadásában. Gréta és Dávid jól szórakozott a thai bárban, és az előadások ugyan semmire sem hasonlítottak, ők mégis felismerték a dalokat, és végül ott énekeltek és táncoltak a helyiekkel együtt. Janicsák Vecának nehezebben ment a dalfelismerés.

Ezután következett egy thai bokszos feladat, amit Gréta bevállalt, addig Dávid bonyolult egyenletet oldott meg, hogy egy kódhoz jussanak. 

Horváth Gérta hősiesen küzdött a ringben az Ázsia Expressz fődíjáért (Fotó: Facebook/Ázsia Expressz)

Ábel végül gyors volt a ringben, Veca pedig a matematikai egyenlet megoldásában, de még így is bőven a barátaik mögött voltak. 

A lekötözött elefántot egy mozgó járműben kellett megtalálniuk a párosoknak, és utána a kiszabadított szoborral a parka sietni Ördög Nórához. 

Nagyjából ez az összefoglaló, amiről a lényeg ugyan lemaradt, de már tudjuk: 

Az Ázsia Expressz 2 nyertesei Horváth Gréta és Meggyes Dávid

Az Ázsia Expressz 2 finalistái: Horváth Gérta és Meggyes Dávid valamint Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Ábel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top