Sztárok

Már csak ők nyerhetik az Ázsia Expresszt – mi lenne, ha rajtad múlna?

Még mindig öt páros van versenyben, köszönhetően az idén bevezetett új szabálynak, ám mindenki meglepetésére tegnap a legesélyesebbnek tartott párostól búcsúztunk. Ezek után te hogy látod az Ázsia Expresszt?

Mindenkinek van favoritja, az Ázsia Expressz 2 versenyzői leginkább a Liu testvérektől várták a győzelmet a műsor elején. Jól is teljesítettek az első héten, bár India azért rajtuk is kifogott, aztán összeszedték magukat. Most pedig önként távoztak, és bár a nézők is azt várták, hogy megnyerik a fődíjat, ez most már esélytelen. 

Ázsia Expressz 2 játékosai közül a legesélyesebbnek tartott páros kiesett

A bent maradt párosok közül a Gáspár család egyre nehezebben veszi az akadályokat, inkább Zsolti, mint Evelin miatt, és már közel álltak ahhoz, hogy feladják a versenyt. Ezzel nem voltak egyedül, Demcsák Zsuzsa és Kandász Andi is hasonló köröket fut, bár a jelek szerint egyre jobban összeszokik a páros.

Janicsák Veca és a férje, Ábel kapcsolatának igazi próbatétel a verseny, ahogyan Horváth Grétának és a párjának, Dávidnak is. A visszatérőkből verbuvált Hódi–Bereczki párost pedig hajtja a bizonyítási vágy, de nekik még a saját előítéleteikkel is meg kell küzdeniük, és nem ártana mihamarabb összeszokniuk ebben a versenyben. 

Ezek után már nehéz lenne megmondani, kinek van a leginkább esélye megszerezni a fődíjat, de kíváncsiak vagyunk a te véleményedre. 

A nézők az nlc oldalán is szavaztak már arról, mit gondolnak Janicsák Vecáról, és arról is, mit gondolnak Horváth Grétáék játékáról, erről itt olvashatsz. (Érdekességként megemlítenénk, hogy bár ez a két páros az Ázsia Expressz forgatási szünetében nagyon egymásra hangolódott, a jelek szerint a nézőkből egyre növekvő ellenszenvet váltanak ki, és sem egyenesnek nem tartják őket, sem szimpatikusnak a játékukat.)

Ha rajtad múlna, ki nyerné az idei Ázsia Expresszt? 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top