Sztárok

Janicsák Vecát kiborította a férje az Ázsia Expressz 2. forgatása alatt

Janicsák Veca sokszor kibukott férjére, amit aztán vita követett.

Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Ábel elárulta, az Ázsia Expressz 2-ben az extrém helyzetek hoztak ki belőlük olyan reakciókat, amelyek egy kívülállónak talán nem szimpatikusak, de állítják, a hétköznapokban sokkal kiegyensúlyozottabbak közöttük a szerepek – írja a Blikk.

„A tévénézők nem láthatják Ábel azon oldalát, hogy milyen szenvedélyesen szeret minket Emmával. A gyakorlati dolgokban a kezdetektől fogva szabad kezet adott, de eközben minden másból maximálisan kiveszi a részét mint férj és apa” – mondta Janicsák Veca. 

Fotó: smagpix

„Nálunk ez a két pólus jól kiegészíti egymást. Veca épp annyira érzékeny nő tud lenni, mint amekkora szenvedéllyel veti bele magát egy-egy feladatba. Az Ázsia Expressz során egy nem mindennapi helyzetbe csöppentünk, ami jóval feszültebb pillanatokat szült, mint egy átlagos hétköznap. Veca versenyhelyzetben mindig a maximumra törekszik, ahogy itt is, de emellett csodás anya és feleség, maximálisan odaadó és gondoskodó” – mondta Janicsák Veca férje, Ábel.

(Nyitókép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top