Sztárok

Már Ördög Nórának is kínos, amit mi a mai adásban látunk

Kevés olyan műsor van, ami ennyi negatív érzelmet generált, mint a mostani Ázsia Expressz, és a mai rész is borítékolhatóan megosztó lesz. Még Ördög Nóra is láthatóan kínosan érezte magát.

Nem először fordul elő az Ázsia Expressz 2 forgatása alatt, hogy nem is annyira a játékokra koncentrálnak a szerkesztők, hanem a szereplők konfliktusaira. Abból a szempontból érthető, hogy ez azért nagyban meghatározza a műsor menetét, de az Ázsia Expressz Facebook-oldalán sokan írták már, hogy elegük van a hisztis párosokból, és most már kevesebbet látnának Janicsák Veca kiabálásából és Horváth Gérta sírásából, vagy éppen gusztustalanságig menő jeleneteiből. Valószínűleg az nem lep meg senkit, hogy a mai részben is az egyikük, konkrétan Janicsák Veca viselkedése veri ki a biztosítékot. 

Ördög Nórának is nehéz volt néha rezzenéstelen arccal állni, ameddig a versenyzők vitáztak

„Jól érzem, hogy megint kivontátok magatokat az alól, hogy Grétáék ládáját vegyétek el?” – tette fel a kérdést Ördög Nóra, aki igyekezett a játék alatt pártatlan maradni, de azért láthatóan már ő is unja a leosztott szerepeket, ahogyan Demcsák Zsuzsáék és a Gáspár család is. Evelin pedig hangot is adott annak, hogy vannak, akik csak papolnak a sportszerűségről, de ez a mai nappal végképp megbukott. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top