Sztárok

Nekik kár volt az Ázsia Expresszre igent mondani – te hogy látod?

Egy hét múlva vége az Ázsia Expressz második évadának, és sok nézői megjegyzésből az derül ki: néhány sztárnak kár volt igent mondania a műsorra. Te hogy látod?

Két évvel ezelőtt, miután lement a tévében az Ázsia Expressz első évada, több sztár lelkesen mondta: ő is szívesen vállalkozna egy ilyen kihívásra. Április óta tudjuk, végül melyik hét páros indult útnak Srí Lankára, és gyakorlatilag a forgatások megkezdése előtt voltak favoritok. Az egyik nagy kedvenc Janicsák Veca volt, aki férjével, Ladányi Jancsó Ábellel vágott bele a versenybe, de nagyon várták a nézők az olimpikon Liu testvéreket is. Míg ez utóbbi párosnak a műsor közösségi oldalán, több netes felületen és az nlc saját voksolásain is bizalmat szavaztak az emberek, sőt, egyenesen győztesként akarták látni őket, addig az énekesnő megítélése sokat romlott, gyakorlatilag hétről hétre. Az elején még nem is annyira, de a második héttől egyre erősebb megjegyzések érkeztek, voltak, akik viccesen, voltak, akik durvábban fogalmaztak. 

„Nálunk már bevezetésre került egy új átok otthon és a munkahelyen: szeressen téged a Veca!” – olvasható az egyik vélemény, de be sem tudnánk ide másolni az összes kreatív hozzászólást. 

Bár Ábel igyekezett kiállni a felesége mellett, a véleményeken ez már mit sem változtatott. A viccesebbek továbbra is szorgalmazzák a „Mentsük meg Ábelt”-csoport létrehozását, vagy éppen csak sajnálják a férfit. Akik ennél durvábban fogalmaznak, azok már a válás időpontjára tippelnek, de a lényegében mindenki csak annyit fogalmazott meg – így vagy úgy –, hogy csalódtak Janicsák Vecában, az énekesnőről ugyanez volt a saját szavazásunkon is az nlc-olvasók véleménye. 

Janicsák Veca és a férje, Ábel viszont egészen másképpen élték meg az ázsiai kalandokat: 

Gáspár Evelinről és nagybátyjáról, Zsoltiról pozitívan változott a nézők véleménye, és rajongókat gyűjtöttek a műsor alatt. 

Csak úgy, mint a nem túl jól indító Demcsák Zsuzsa, akit eleinte még a párja, Kandász Andi védett meg.

„Rosszul esik, hogy ilyen minősíthetetlen dolgokat mondanak Zsuzsiról, pedig nem is ismerik őt.”

Az utolsó hetekre megértették a nézők, miről beszélt Kandi. És nemcsak a nézők, mert Ördög Nóra is elismerte, látványosan megváltozott Demcsák Zsuzsa a kamerák előtt, és bár eleinte nem kedvelte a versenyzőt, végül nagyon megszerette. 

Hódi Pamela és Bereczki Krisztián rajongótábora is nagy volt a műsor idején, pláne, miután összeálltak, majd egy csapatként küzdöttek. Rengetegen gratuláltak nekik is ahhoz, hogy nem álltak bele azokba a vitákba, amelyek a versenyzők között olyan gyakoriak voltak. 

Végül ott van Horváth Gréta és Meggyes Dávid párosa, akikről legfeljebb csak az egykori ÉNB szereplő rajongói tudták, kicsodák. Hajtotta is őket a bizonyítási vágy, de hamar rájuk ragadt a „szaros páros” jelző, majd egy szavazáson a legbutább páros jelzőt is megkapták, aztán pedig a Janicsák Vecáékkal kötött barátság, a sok taktikázás lett visszás. Odáig jutott a helyzet, hogy az Ázsia Expressz közepe felé Gréta letiltotta az Instagramon a hozzászólási lehetőséget, és megmagyarázta az őt kritizálóknak, miért tévednek. 

Összességében úgy tűnik, hogy két párosnak ment le a népszerűségi mutatója, de mi most a te véleményedre vagyunk kíváncsiak. 

Janicsák Veca és Horváth Gréta a barátságukról meséltek a FEM3 Caféban, de a nézőknek nem lettek szimpatikusabbak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top