Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Kivételeznek Horváth Grétáékkal az Ázsia Expressz szerkesztői, vagy ez csak véletlen?

Horváth Grétáék tegnap szabályt szegtek, de ennek semmilyen következménye nem lett. Ez pedig már a nézőknek is gyanú. Te mit gondolsz erről?

Sokat változott a versenyzők megítélése az Ázsia Expressz 2 indulása óta. Míg például Janicsák Vecának sok néző megelőlegezte a bizalmat és indulás előtt az egyik kedvenc párosnak titulálták, gyakorlatilag az első hét elteltével csalódottságuknak adtak hangot a rajongók. Saját nlc.-s szavazásunk alapján is ugyanezt mondhatjuk el: Janicsák Vecából a többség kiábrándult.

Persze, továbbra is mindenkinek megvan a maga rajongótábora, és míg a Demcsák-Kandász párost az Ázsia Expressz 2 első hetében alig kedvelte valaki, időközben pozitív irányba változott róluk a nézők véleménye. Viszont mondjuk Horváth Grétáék megítélése romlott, és ez adásról adásra érezhető. A pár nem tagadta, hogy ők a pénzért jöttek, és ezért gyakorlatilag mindenre hajlandóak, ez láthatóan hat a környezetükre is, vannak olyanok, akik a saját kárukra is segítik őket. Miközben tegnap is kiderült, milyen erősen dolgozott bennük a bizonyítási vágy, amit a többiek vélt előítélete táplált, addig ők azok, akik gyakorlatilag csak Janicsákékról nem mondtak még rosszat, vagy nem feltételeztek rosszat. És mintha mindenki kicsit elnézőbb lenne velük, egyesek szerint maguk a készítők is. Hiszen ameddig más az Ázsia Expressz 2 szabályainak megszegéséért büntetést kapott (Bereczkiék a tuktukozásért, Kandászék a feladatteljesítéshez kért segítségért), addig Grétáéknál elnézték, hogy vétettek. 

Ázsia Expressz szabályai

Ahogy a fenti listában is látható: „Ha a párok eljutnak egy küldetés helyszínére, ott nem várakoztathatják az őket oda eljuttató sofőrt, még akkor sem, ha ő felajánlja. A küldetések teljesítése után ugyanis mindig új járművet kell leinteniük, vagyis új fuvart kell szerezniük.”

Tegnap viszont ezt a szabályt Dávid és Gréta megszegte, ezt a lenti videóban maguk is elismerték. Eleinte a nézői kommentekből az derült ki, hogy sajnálják őket, aztán viszont a szabály felemlegetésével fordult a kocka. Van, aki szerint ez bunda, mások csak értetlenkednek, de

Íme Gréta és Dávid, amint arról beszélnek, hogy megvárta volna őket a sofőr (amit amúgy ők kértek korábban): 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top