Sztárok

Beolvasott kritikusainak Horváth Gréta

„Hatalmas erő kell nem játszani a sznob p***t" – írta.

Az Ázsia Expressz 2 játékosa, Horváth Gréta nagyon büszke magára, amiért összeszedte a bátorságát, és a nyakába vette Ázsiát, ám számos negatív kritika éri őt. A TV2 utazós realityjének versenyzője a közösségi oldalán adott magyarázott viselkedésére, ami sokaknak nem tetszik” – írja a Blikk.

Fotó: Instagram

Sokan elítélik Horváth Gréta viselkedését a TV2 Ázsia Expressz 2 című műsorában. Gréta nem hagyta annyiban a kritikát, az Instagram-oldalán reagált ezekre a negatív megjegyzésekre. Mint írta, egyáltalán nem volt könnyű több hétig 16 órában, étlen, alvás, fürdés nélkül rohangálni – idézi a lap.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

RENGETEGET AGYALTAM ezen a poszton de szeretnék valamit mondani! Sokan utálnak, de rengetegen szeretnek! Lehet, hogy sokat sírok, miért? Mert világ életemben megéltem a dolgaim, érzéseim. Lehet, hogy káromkodok? Ki ne káromkodna, ha több hete 16 órában, étlen, alvás, fürdés nélkül rohan át egy idegen kontinensen. Hogy nézek ki? Ahogy a JÓISTEN összerakott engem. Hatalmas bátorságom volt, hogy felvállaljam magam. Hatalmas erő kell ahhoz, hogy az ember merjen egy ország előtt ÖNMAGA lenni, nem játszani a sznob picsát. Egyet ne felejtsetek el! Ez egy MŰSOR, amiből ti nagyon nagyon keveset kaptok, mert napi 16 órát nem lehet ennyi időbe bele tenni. Tudjátok mi a helyzet? Az, hogy nagyon nagyon BÜSZKE vagyok MAGAMRA, hogy idáig jutottam. Nekem senki nem tett semmit a fenekem alá, mindenért kéményen hajtok és küzdök. Lehet ez nem szimpatikus? Nem izgat, mert maximalista vagyok és ez visz előre. Hihetetlen sok üzenetet kapunk, hogy mennyien szerettek minket. Köszönöm szépen NEKTEK! Akinek ez nem tetszik, annyit szeretnék mondani, LEHETŐSÉG VAN RÁ, hogy csinálja utánunk. Vedd a nyakadba Ázsiát, aztán hívj fel dumcsizni 😉Az a bizonyos TÜKÖR meg nagyon jól működik a mai napig, mert napi szinten nézek bele és jó a látvány... ✌️ UI: IMADOM a testem... Mert egészséges és kurva boldog a benne lakó lelkem👨‍👩‍👦💎♥️ #bariszék

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés,

 

„Sokan utálnak, de rengetegen szeretnek! Lehet, hogy sokat sírok, miért? Mert világ életemben megéltem a dolgaim, érzéseim. Lehet, hogy káromkodok? Ki ne káromkodna, ha több hete 16 órában, étlen, alvás, fürdés nélkül rohan át egy idegen kontinensen. Hogy nézek ki? Ahogy a JÓISTEN összerakott engem. Hatalmas bátorságom volt, hogy felvállaljam magam. Hatalmas erő kell ahhoz, hogy az ember merjen egy ország előtt ÖNMAGA lenni, nem játszani a sznob p***t. Egyet ne felejtsetek el! Ez egy MŰSOR, amiből ti nagyon-nagyon keveset kaptok, mert napi 16 órát nem lehet ennyi időbe beletenni. Tudjátok, mi a helyzet? Az, hogy nagyon-nagyon BÜSZKE vagyok MAGAMRA, hogy idáig jutottam. Nekem senki nem tett semmit a fenekem alá, mindenért kéményen hajtok és küzdök. Lehet ez nem szimpatikus? Nem izgat, mert maximalista vagyok és ez visz előre. Hihetetlen sok üzenetet kapunk, hogy mennyien szerettek minket. Köszönöm szépen NEKTEK! Akinek ez nem tetszik, annyit szeretnék mondani, LEHETŐSÉG VAN RÁ, hogy csinálja utánunk. Vedd a nyakadba Ázsiát, aztán hívj fel dumcsizni. Az a bizonyos TÜKÖR meg nagyon jól működik a mai napig, mert napi szinten nézek bele és jó a látvány… UI: IMÁDOM a testem… Mert egészséges és k***a boldog a benne lakó lelkem” – írta Horváth Gréta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top