Sztárok

Ázsia Expressz 2.: rengeteget fogytak a szereplők

Közel hatvan kilóval könnyebben érkeztek haza a TV2 Ázsia Expressz 2. című műsorának versenyzői – írja a Blikk.

Megviselte az Ázsia Expressz 2. szereplőit az állandó rohanás, az éhezés, a gyomorpanaszok. A versenyzők mindösszesen 60 kilóval könnyebben tértek haza. A Blikk információi szerint a legtöbb kilót Kandász Andrea adta le.

„Összesen tizenhat kilóval könnyebben jöttem haza, igaz, azóta azért visszajött három. Persze nem meglepő, hogy ennyit fogytam, hiszen alig ettünk, és gyakran futottunk, amit egyébként imádtam. Huszonnégy órából tizenkilencet mentünk, és ennek meglett a hatása” – mondta Kandász Andrea, de nemcsak ő, hanem versenytársai is megszabadultak jó pár kilótól.

Gréta hat kilót adott le, én nyolcat. Főleg amiatt, hogy nem ettünk napközben semmit, ami az első héten pokoli volt, de utána már észre sem vettem” – mondta Meggyes Dávid. Hódi Pamela ugyancsak hat kilót fogyott, de az edzéseknek köszönhetően nem is hízott vissza. Gáspár Zsolti pedig nyolc kilót adott le.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top