Sztárok

Úsznak az adósságban Horváth Grétáék

Az Ázsia Expressz 2. szerelmespárja nem luxuscikkre vagy nyaralásra költené a 10 milliós fődíjat, hanem az adósságuk rendezésére.

Nagy szükségük volna a pénzre Horváth Grétáéknak, ugyanis sok milliós hitel keseríti meg az életüket. A kisgyermekes influenszer és párja, Meggyes Dávid azért küzd az Ázsia Expressz 2.-ben, hogy végre egyenesbe jöjjenek anyagilag – írja a Blikk.

A fiatal pár több millió forintos lakáshitel terhével éli a mindennapjait, a verseny előtt vásároltak közös otthont. Ezt szeretnék kifizetni, és bátrabban vállalnának közös gyermeket is, ha kevesebb lenne a részlet.

Az anyatestét büszkén vállaló Horváth Gréta az elmúlt években többféle munkát vállalt a megélhetésért. „Nekem nem büdös a munka, de jó lenne egy kicsit fellélegezni, többévnyi spórolástól mentene meg minket a nyeremény” – vallotta be az Ázsia Expressz 2. sztárja, aki nemrég otthagyta az eladói munkahelyét, és belevágott egy vállalkozásba: nőknek tart sminktanfolyamot és önbizalomtréninget.

Kiemelt kép: TV2 / Ázsia Expressz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top