Sztárok

Az Ázsia Expresszes Horváth Gréta bikiniben fotózkodott: „Nem vagyok sovány”

Horváth Grétát az Ázsia Expressz második évadában láthatjuk nemsokára, addig is nézegessünk pár bikinis képet róla.

Horváth Grétát még az Éjjel-nappal Budapest című sorozatban ismerhettük meg, de azóta nagyon sok változás történt az életében. A kisgyermekes anyuka szerepelt korábban a Szelfiben, most leginkább influenszerként tevékenykedik, pár hónapja pedig kiderült, hogy ő is versenyzőként vesz részt az Ázsia Expresszben, ami hamarosan startol. Az egykori sorozatszereplő közösségi oldalain őszintén vállal mindent, többek között azt is, hogy – ahogy ő mondja – nem sovány. 

„Idén újra hordok bikinit! Nem vagyok sovány… Inkább kerek, de megszerettem magam így. Szeretném, ha mindenki bátran merné önmagát vállalni, mert akkora szabadságot ad, hogy hihetetlen. Van nekem is narancsbőröm, striám, hájam, laza lógós testrészem. A bikini is bevág itt ott… Süt a nap, finom az itteni kenyér, fagyi, mogyorókrém” – írja Horváth Gréta, aki ezzel arra buzdítja a követőit, hogy merjék vállalni önmagukat, minden hibájukkal együtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top