Sztárok

Ladányi Jancsó Ábel: „Szeretem a feleségemet, mert csodálatos ember”

Ladányi Jancsó Ábel az Instagram-oldalán tett közzé egy romantikus bejegyzést a feleségéről.

Janicsák Vecát sokan szidják, mióta elindult az Ázsia Expressz második évada. A kommentelőknek leginkább az nem szimpatikus, ahogy az énekesnő a férjével beszél, illetve az Evelin-Veca vitában sem mellé, inkább Győzike lánya mellé álltak a nézők. A férje, Ladányi Jancsó Ábel azonban a végsőkig kitart, egy szívhez szóló posztot osztott meg a közösségi oldalán.

„Minden fiction és non-fiction film és tv-dráma a konfliktusok története, konfliktusok mozgatják ez egyes jeleneteket és az egész storyt. Ebben az esetben is a szerkesztők az izgalmas jeleneteket választották és nem az unalmas harmonikusakat. Szeretem a feleségemet mert csodálatos ember. A valóságban kell élni a műsoron meg szórakozni. Az élet és a showbusiness az nem mindig ugyanaz” – írja az Instagramon Ábel. 

Sok kommentelő egyetértett vele, és nem értik, miért kell őket szidni, azonban most is akadtak olyanok, akik fellázadtak ellenük – a legtöbben Ábelt féltik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top