Sztárok

Ázsia Expressz: Janicsák Vecánál is eltört a mécses

Gáspár Evelinnek és Janicsák Vecának volt alkalma megbeszélni a nézeteltérést, de csak rosszabb lett a helyzet.

Gáspár Evelin és Janicsák Veca között forr a levegő egy ideje. Eleinte egy olyan szövetség miatt vesztek össze, amit Gáspárék még Horváth Grétákkal kötöttek, de már sokkal többről van szó. Többször összekülönböztek az elmúlt napokban, de a tegnapi adásban láthattuk a csúcspontot. Evelinék ugyanis hátráltathattak egy párost azzal, hogy 10 perccel később indulhatnak csak el a többieknél, ők pedig Vecáékat választották. Ábel és Zsolti azon voltak, hogy ez idő alatt rendezzék a nézeteltérést, a két lány azonban nem hagyta annyiban. 

Az énekesnő azt nehezményezte, hogy Zsoltiéknak fájt, amikor megvédte magát. Evelinnek az esett rosszul, hogy Meggyes Dávidot és Horváth Grétát védték Ábelék, pedig ők a Gáspár családot szidták. Lényeg a lényeg, nem jutottak közös nevezőre, sőt odáig fajult a vita, hogy Janicsák Veca elsírta magát a kamerák előtt. Sír a lelkem – mondta az énekesnő, de ezzel nem fejezte be. 

Elegem van, hogy egy ostoba lánnyal kell vitatkoznom a semmiről.

Gáspár Evelin véleményét ezután nem kérték ki, de közben látszott, hogy rosszul esett neki, amit Janicsák Veca mondott róla. A vita után Ördög Nóri is kifejtette a véleményét, miszerint mindenki ugyanúgy taktikázik, és hát ez az Ázsia Expressz lényege.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top