Sztárok

Álarcos énekes: Schobert Larát rejtette a Fagyi-maszk

Az Álarcos énekes legújabb adásában lelepleződött a Fagyi, ezzel pedig összeállt a maszkos műsor elődöntős csapata.

Az Álarcos énekes 8. adásában a Top5 álarcos állt színpadra, egy hármas és kettes párbajon küzdöttek meg. A Kutya, a Krokodil, a Robot, a Fagyi és a Nyuszi már az elődöntőbe jutásáért csapott össze ma este.

Az első párbajon a Fagyi, a Krokodil és a Robot vett részt, a nézőközönség a Krokodilt juttatta tovább. A második párbajon a Kutya és a Nyuszi állt színpadra, ebből az összecsapásból a Kutya került ki győztesen. A Nyomozók a Fagyi, a Robot és a Nyuszi énekesek közül végül a Robotot és a Nyuszit juttatták tovább, így a Fagyinak kellett lelepleznie magát.

Fotó: RTL Klub

Fotó: RTL Klub

Csobot Adél, Gáspár Laci és Sebestyén Balázs tippje Schobert Lara volt, míg Dancsó Péter szerint Nemazalány (azaz Halastyák Fanni) van az álarc alatt. 

Álarcos énekes: Schobert Larát rejtette a Fagyi-maszk

Leleplezve: Schobert Lara volt a Fagyi-álarcban:

Már csak 4 álarcos (a Kutya, a Robot, a Krokodil és a Nyuszi) van versenyben, ők a jövő heti elődöntőben a Top3-ba kerülésért állnak színpadra. Két hét múlva pedig már valamennyi maszkos személye kiderül, s meglesz az Álarcos énekes győztese.

Eddig ők lepleződtek le az Álarcos énekesben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top