Sztárok

Álarcos énekes: Arató Andrást, azaz Hide The Pain Haroldot rejtette a Szörnyecske-álarc

Az Álarcos énekes 5. adásában kiderült, hogy a Szörnyecske-álarc alatt a világ egyik leghíresebb internetes sztárja, Arató András, azaz Hide The Pain Harold rejtőzött.

Túl vagyunk az Álarcos énekes 5. adásán, amelyben lehullt a lepel arról, kit is takart a Szörnyecske-jelmez. Ebben az adásban a Kutya, a Polip, a Fagyi és a Szörnyecske lépett színpadra.

Az Álarcos énekes legújabb adásában két darab kettes párbajon dőlt el, hogy ki leplezze le magát. Végül a Szörnyecske kapta a legkevesebb szavazatot, így neki kellett levennie a maszkot. Kiderült: a világ egyik leghíresebb internetes sztárja, Arató András, azaz Hide The Pain Harold rejtőzött a Szörnyecske-álarc mögött.

Álarcos énekes: Hide The Pain Haroldot rejtette a Szörnyecske-álarc

Hide The Pain Harold felfedte magát

A nyugdíjazása előtt villamosmérnökként dolgozó Arató András egy stúdióban történt fotózás eredményeként lett az egyik leghíresebb internetes mém, világszerte. Népszerűsége akkora, hogy több szereplésre hívják Európa-szerte, Oroszországban is fellépett már, Dél-Amerika több országában pedig biztonsági őrökkel közlekedik, akkora a rajongás körülötte. 

A Nyomozók közül ezúttal kettőnek is kedvezett a szerencse: Dancsó Péter végső tippjében telitalálat volt, megfejtette Arató András személyét, valamint Sebestyén Balázs is eltalálta, hogy ki van a Szörnyecske-maszk mögött.

Leleplezve: Arató András, azaz Hide The Pain Harold volt a Szörnyecske-álarcban:

 

A jövő héten újabb kettős párbaj lesz: a Krokodil-Robot és a Páva-Nyuszi álarcosok csapnak össze.

Eddig ők lepleződtek le az Álarcos énekesben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top