Sztárok

Megvan az Álarcos énekes első kiesője

Vasárnap este elindult az RTL Klub nagyszabású, álarcos szórakoztató műsora. Az első kieső teljes titokban készült a show-ra.

Elstartolt az RTL Klub vadonatúj szórakoztató műsora, az Álarcos énekes, melynek előkészületei óriási titokban zajlottak. Istenes Bence már az adás elején elmondta, hogy az országban mindössze néhány ember tudja, kik azok a hírességek, akik jelmezbe bújtak. A maszkok mögé rejtőzött sztárok kilétét a nyomozók, Csobot Adél, Dancsó Péter, Gáspár Laci és Sebestyén Balázs próbálták meg kitalálni, néha nem kímélve őket az oltásoktól. 

Az Álarcos énekes nyomozói: Gáspár Laci, Csobot Adél, Dancsó Péter, Sebestyén Balázs (Fotó: RTL Sajtóklub)

Az Álarcos énekes első adásában a hat maszkba rejtőzött híresség párbajok során mutatkozott be. Az első összecsapás résztvevői az Unikornis és a Szörnyecske voltak. A párbajok végén a stúdióban lévő közönség dönthette el, kit enged tovább, így végül az Unikornis maradt alul. Ezután következett a Panda és a Nyuszi, majd a Páva és a Robot összecsapása.

Az Álarcos énekes három lehetséges kiesője közül a Pandát választották a nyomozók (Fotó: RTL Sajtóklub)

Mindeközben a nyomozók minden erejükkel próbálták kitalálni, kit rejthetnek az álarcok. Végül a három veszélyzónába jutott versenyző közül a Pandát nem engedték tovább, és leplezték le. A nyomozóknak nagyon rossz megérzéseik voltak, mivel azt hitték, hogy egy ’90-es években befutott énekes, vagy esetleg Keleti Andrea bújt meg a maszk alatt. Mint kiderült, Csepregi Éva volt a pandajelmezben. 

A Neoton Família énekesnője teljes titokban, hosszú hónapokig készült a műsorra. Még a fiának sem árulta el, hogy az Álarcos énekes szereplője lesz. Csepregi a Blikknek elmondta, a műsor szabályai annyira szigorúak, hogy senkinek nem mesélhetett róla, és azt sem tudja, hogy kik bújtak meg a többi álarc mögött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top