Sztárok

Lehull a lepel: ők szerepelnek az RTL Klub új műsorában, az Álarcos énekesben

Az RTL Klub sokáig titkolta az Álarcos énekes szereplőinek kilétét, most azonban lehull a lepel.

Az Álarcos énekes című műsorról egyelőre csak néhány reklámot láttunk a tévében, ma viszont kiderült, hogy tulajdonképpen milyen lesz a produkció, és kik szerepelnek majd benne. Az már biztos, hogy a műsorvezető Istenes Bence, és minden bizonnyal a menyasszonya, Csobot Adél is részt vesz majd a műsorban. A Blikk információi szerint az énekesnő zsűritag lesz, úgynevezett ,,nyomozó”.

A Wikipédia alapján a következőről szól majd a műsor: 

Az Álarcos énekes a RTL Klub licencszerződésen alapuló zenés show-műsora, melyben híres emberek, hogy megőrizzék titkos identitásukat, jelmezekben adnak elő produkciókat és csak akkor lepleződik le, melyik jelmez kit rejt, amikor az adott versenyző kiesik a műsorból. A műsor formátuma a dél-koreai King of Mask Singer című műsoron alapszik.

Az RTL Klub továbbra is titkolózik a szereplőkkel kapcsolatban, azonban most elárulták, kik vesznek részt a produkcióban zsűritagként, azaz „nyomozóként”.

Az Álarcos énekes „nyomozói”: 

Gáspár Laci

Csobot Adél

Dancsó Péter

Sebestyén Balázs

Az is kiderült, hogy a műsor most vasárnap, vagyis február 9-én startol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top