Sztárok

Ő az Álarcos énekes kiesője: lekerült az Unikornis álarca, volt meglepetés

Az RTL Klub maszkos műsorának harmadik adása is izgalmasan alakult, egyre több karaktert szeretnek meg a nyomozók és a nézők is. Ma is egytől búcsúzni kellett.

Öten léptek fel az Álarcos énekes harmadik adásában öten léptek színpadra és a Páva egyből tovább is jutott, mert most sikerült meggyőznie a nyomozókat és a nézőket, hogy a versenyben a helye. A Nyúl pedig szintén jól teljesített, őt igy egyből tovább juttatták a második körben. 

Az Álarcos énekes harmadik adásában öten léptek színpadra (Fotó: RTL Klub)

 
A második kör végén az Unikornis, a Fagyi és a Szörnyecske került a kisesés közelébe és végül kiderült: Kökény Attila viselte az Unikornis maszkját. Gáspár Laci állítja, hogy ő megálmodta, ezt el is mondta Istenes Bencének, mégsem hangzott el a tippek között.
 
„Annyit nevettem a maszk alatt. Nagyon melegem volt, nagyon nehéz ebben lenni, de annyit röhögtem rajtatok. Laci azt mondja, repülős, mert az M3-on megyen…” – mondta Kökény Attila, amikor levette az Unikornis fejet. Izgalmasnak és jópofának tartja a műsort, és örül neki, hogy részt vehetett egy különleges műsorban, ami megnevetteti az embereket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top