Sztárok

Sebestyén Balázs: ,,Mindenki azt mondja, ez nem egy verseny, de én győzni akarok”

Sokan meglepődtek, hogy Sebestyén Balázs „nyomozóként” vállalta a műsort. Elmondta, miért.

Vasárnap elstartol az RTL Klub új műsora, az Álarcos énekes. A produkció műsorvezetője ezúttal a Németországból hazatérő Istenes Bence, a zsűritagok pedig, akiket ezúttal nyomozónak hívunk, Csobot Adél, Dancsó Péter, Sebestyén Balázs és Gáspár Laci. A szórakozás garantált, a rádiós pedig szuper vasárnap esti programot ígér.

„Ehhez a műsorhoz nem lehet komolyan hozzáállni, egy totális őrültség, persze jó értelemben. Bejön egy ember maszkban, és akkor találd ki, ki van alatta… Kicsit olyan, mint a Gyertek át! Otthon ülsz a családdal, próbálod apró jelekből kitalálni, hogy vajon ki lehet a jelmez alatt. Nem mentorok vagyunk, nem is zsűritagok, hanem nyomozók. Amikor megláttam az eredeti műsort, egyből igent mondtam rá. Remélem, a nézők is érteni fogják, hogy ez egy szórakoztató műsor, ami bevonja az embereket. Örülök, hogy nem műsorvezető vagyok, hanem nyomozó, végre egyszer nem én állok a színpadon” – mondta az nlc.-nek Sebestyén Balázs, aki bevallása szerint nem annyira jó a nyomozós játékokban.

Sebestyén Balázs (Fotó: Vadnai Szabolcs)

„Amikor beülök egy bonyolultabb filmre, ahol ott a feleségem, körülbelül három perc múlva már nem értem, mi folyik a filmvásznon, és Viki szokta elmagyarázni, hogy mire kell figyelni. Egyáltalán nem értem a jeleket, de azért remélem, hogy én fogom kitalálni a legtöbbet. Mindenki azt mondja, ez nem egy verseny, de persze győzni akarok, bár egyelőre egy találatom sem volt. Figyelem a versenyző mozgását, a hangját, a kisfilmben az elrejtett nyomokat, hátha valamelyik alapján sikerül rájönnöm a megoldásra. Az egész olyan, mint egy társasjáték, és ha a néző velünk játszik, akkor megvan az az élmény, amit mi szeretnénk elérni.”

Balázs azt mondja, szuper csapat jött össze, jó együtt dolgozni a többiekkel. „Elégedett vagyok a nyomozógárdával. Végre mondott a Dancsó is egy olyan poént, amin tudtam nevetni, mert hát egy csomó videóját megnéztem, de ott nem sikerült – mondta viccesen Balázs. – Bírom egyébként, örülök, hogy egy olyan arc csatlakozott hozzánk, akit keveset lehetett látni a képernyőn. Laci nagyon jól nyomja, Adél is vicces, szerintem egy jó csapat jött össze. Visszatérve Dancsóra, jó, hogy bevállalta, főleg egy ilyen műsort, ami kereskedelmi tévén megy, ő pedig az interneten sztár, nagyon erős csatornával, akinek a közönsége nem ehhez van szokva, kapni fogja az ívet rendesen. Ráadásul ő ilyen produkciókat cincál szét a neten, bátor dolog volt tőle, hogy elvállalta.”

Az Álarcos énekes nyomozói és műsorvezetője (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Sokakat érdekelt, hogy vajon még rivalizál-e Istenes Bence és Balázs. „Nyilván szakmai szemmel is nézem, hogy milyen Bence. Ő már egy erős brand és jó műsorvezető, megszolgálta azt, hogy itt legyen, és ilyen műsorokat kapjon. Köztünk mára semmiféle rivalizálás nincs, bár 10 éve még lehet, hogy volt. Tényleg jól dolgozik, én pedig örülök, hogy nem kell műsort vezetnem. Így, hogy közelről láttam, milyen a színpadon, tényleg csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Kevesen vannak, akik ezt így csinálják. Mondjuk én” – fejezte be viccesen a rádiós.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top