nlc.hu
Sztárok

Álarcos énekes legviccesebb pillanatai

Álarcos énekes: az évad, amikor szétszívatták egymást a nyomozók

Vasárnap este véget ér az Álarcos énekes. Ahogy az előző évadban, a nyomozók most sem kímélték egymást, mutatjuk a legviccesebb pillanatokat.

Sebestyén Balázs, Gáspár Laci, Hargitai Bea és Csobot Adél, azaz az Álarcos énekes nyomozói hozták a formájukat. Csipkelődtek, egymást gúnyolták, de a műsorvezetőt, Istenes Bencét sem kímélték.

Talán az egyik legemlékezetesebb jelent az volt, amikor Hargitai Bea elmondta, taktikát váltott, új módszerrel nyomoz. Persze, ezt Sebestyén Balázs sem hagyta szó nélkül.

Az Álarcos énekes legviccesebb pillanatai

Nem volt eseménytelen az Álarcos énekes 2020-as évada (Fotó: RTL Sajtóklub)

„Bea, te készültél valami különlegességgel? Azt hallottam, életrajzokat kezdtél el tanulmányozni, felírni” – kérdezett rá Istenes Bence. Mire a 37 éves modell, akiért még mindig megőrülnek a férfiak: „Igen, az összesnek. A Banán, a Baba, a Béka (…), és a tippjeimnek, a találtaimnak leírtam az életrajzukat, abból fogok mazsolázgatni.”

Ezt Sebestyén Balázs sem hagyta szó nélkül: „Úristen! Ennyi munkával csak egy jó tippje lenne! Annyi munkát tesz bele, hogy már megérdemelne egy saját, önálló találatot.”

Természetesen nemcsak Bea és Balázs, Gáspár Laci is rendesen produkálta magát az idei évadban is. Mutatjuk a best of pillanatokat.

Az Álarcos énekes idei évada is mozgalmas volt:

(Nyitókép: RTL Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top