nlc.hu
Sztárok

Istenes Bence lebetegedett

Istenes Bence lebetegedett, de az Álarcos énekesnek mennie kell

Istenes Bence megmutatta, hogy az ő életének is van árnyoldala.

Istenes Bence hétről hétre ugyanazt a színvonalat hozza az Álarcos énekes színpadán, ám most megmutatta, hogy az ő élete sem fenékig tejfel. Bár mindig jókedvűnek látszik, és sokan irigylik az életét, a betegség őt is megtalálja, és sokakkal ellentétben ilyenkor sem állhat meg az élet, hiszen egy szuperprodukciót nem lehet elhalasztani. 

View this post on Instagram

Az Instán a legtöbb ember a legszebb, legjobb pillanatait mutatja meg, ami azt is okozza, h vágyakodva nézzük milyen fantasztikus élete van másoknak. De ez egy hamis kép! Én is legtöbb esetben a csillogó részét mutatom meg az életemnek, pedig az csak egy nagyon kis szelet a tortából. A mai Álarcos Énekes adásának forgatása előtt pl olyan szinten lebetegedtem (nem korona, három negatív tesztem is volt közvetlen a forgatás előtt… a gyerekek hoztak haza valami vírust az oviból/bölcsiből), hogy bármire vágytam, de arra nem h vidáman forgassak 14 órát… de muszáj volt összeszednem magam és úgy megcsinálnom, hogy Ti, a nézők ebből semmit ne vegyetek észre és ugyanúgy szórakozzatok a tv előtt, mint minden héten, hiszen eltolni egy ilyen grandiózus produkció forgatását szinte lehetetlen. Ez is a szakmánk része, csak ritkán mutatjuk meg…

A post shared by Istenes Bence (@benistenes) on

„Az Instán a legtöbb ember a legszebb, legjobb pillanatait mutatja meg, ami azt is okozza, hogy vágyakozva nézzük, milyen fantasztikus élete van másoknak. De ez egy hamis kép! Én is legtöbb esetben a csillogó részét mutatom meg az életemnek, pedig az csak egy nagyon kis szelet a tortából. A mai Álarcos énekes adásának forgatása előtt pl. olyan szinten lebetegedtem (nem korona, három negatív tesztem is volt közvetlen a forgatás előtt… a gyerekek hoztak haza valami vírust az oviból/bölcsiből), hogy bármire vágytam, de arra nem, h vidáman forgassak 14 órát… de muszáj volt összeszednem magam és úgy megcsinálnom, hogy Ti, a nézők ebből semmit ne vegyetek észre és ugyanúgy szórakozzatok a tv előtt, mint minden héten, hiszen eltolni egy ilyen grandiózus produkció forgatását szinte lehetetlen. Ez is a szakmánk része, csak ritkán mutatjuk meg…” – írja a közösségi oldalán Istenes Bence, aki ennek ellenére ismét kitűnő formában állt színpadra a tegnapi műsorban. 

Ez is érdekelhet: 

istenes bence

Istenes Bence (Fotó: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top