nlc.hu
Sztárok

Álarcos énekes: Hargitai Bea nyomozása

Álarcos énekes: Hargitai Bea új módszerrel nyomoz

Ezerrel készült a ma esti Álarcos énekesre a modell-explaymate. Elárulta, miben változtatott az eddigi nyomozási technikáján.

Az Álarcos énekes legutóbbi adása sikeres gyanúsítás nélkül ért véget. Eddig csak egy sikeres találatot könyvelhettek el a Nyomozók: a 6. adásban egybehangzóan Erdélyi Mónikára tippeltek, és tényleg őt rejtette a Dinó maszk.

Hargitai Bea

Hargitai Bea még több sikeres tippre gyúr (Fotó: RTL Klub)

Mint a ma esti Álarcos énekes beharangozó videójából kiderül, a Nyomozók soraiban ülő Hargitai Bea új módszerrel kezdett nyomozni, ezt el is árulta Istenes Bencének és Nyomozó-társainak.

„Bea, te készültél valami különlegességgel? Azt hallottam, életrajzokat kezdtél el tanulmányozni, felírni” – kérdezett rá Istenes Bence. Mire a 37 éves modell, akiért még mindig megőrülnek a férfiak: „Igen, az összesnek. A Banán, a Baba, a Béka (…), és a tippjeimnek, a találtaimnak leírtam az életrajzukat, abból fogok mazsolázgatni.”

Ezt Sebestyén Balázs sem hagyta szó nélkül: „Úristen! Ennyi munkával csak egy jó tippje lenne! Annyi munkát tesz bele, hogy már megérdemelne egy saját, önálló találatot.”

Olvass még Hargitai Beáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top