nlc.hu
Sztárok

Hargitai Bea a magánéletéről is mesélt az Álarcos énekes kapcsán

Hargitai Bea: „Tudom, hogy nem lesz már több gyerekem!”

Csak az Álarcos énekes című műsor kedvéért utazik Budapestre, hosszú távon nem is tervezi, hogy visszatér Magyarországra. Hargitai Bea teljesen elégedett életével, édesanyaként boldogabb mint valaha. Az RTL Klub maszkos vetélkedőjéről, a családjáról és a jövőjéről az nlc-nek mesélt.

Hogyan érezted magad nyomozóként az Álarcos énekes első adásain? Mennyire volt ez más, mint az előző évadban a maszk mögött versenyezni?

Teljesen más érzések kavarogtak bennem, mint az előző évadban. Versenyzőként jobban izgultam, mint most nyomozóként. De azt hiszem, minden jól sikerült. Visszanéztem magam a kisfiammal, és még én is nevettem a poénjainkon. Szerintem mindannyiunknak hasonló a humorérzékünk, jól tudjuk egymást cukkolni az adás alatt. Remélem, a nézők is szerették.

Megnézem
Összes kép (3)

A kisfiadnak hogy tetszett?

Ez a műsor minden korosztálynak szól, azért is szeretem ennyire. Bár ő a maszkok miatt nézte, és persze azért, mert ott benne volt az anyukája. Persze hosszú volt neki az adás, így ő csak egy részét nézte velem.

El tudnád magad képzelni más műsorban is műsorvezetőként?

Egyáltalán nincsenek ilyen irányú terveim. Tizenhat éves korom óta itt-ott megjelenek egy-egy vetélkedőben, vagy műsorban, aztán egy időre eltűnök. Olyan típus vagyok, aki ilyenkor kiéli magát, és utána jól esik egy kis nyugalom. Nem vágyok nagyobb dolgokra, tökéletesen elégedett vagyok az életemmel Prágában.

Akkor nem is tervezed, hogy hazaköltözöl?

Nem. Prága a bázisunk, ott éljük a mindennapjainkat. A mostani felvételeket is úgy oldjuk meg, hogy az adott napra hazautazom, másnap pedig megyek vissza a gyerekemhez és a férjemhez. Nem akartuk ugyanis kimozdítani Jasont a hétköznapokból, elkezdte az óvodát, amit nagyon imád. Szereti a barátait, és nem akarom őt kitenni az ingázásnak. Szerintem jól döntöttünk. Az apukája pedig örül neki, hogy ilyenkor kettesben lehetnek.

Hogyan néz ki egy napod Prágában?

Teljesen hétköznapi életet élek, nevelem a kisfiamat, és olyan boldog vagyok, mint még soha. Mivel nincs segítségünk, a férjem ugyanis amerikai állampolgár, az ő szülei a tengerentúlon élnek, az én szüleim is messze vannak tőlünk, ezért nekem kell a családunkat menedzselni minden pillanatban. Hatalmas szervezést igényelnek a napjaink. Hozom-viszem a fiamat ide-oda, ha pedig vége az ovinak, vagy az edzéseknek, akkor irány a közös program, egy kis játék, játszótér vagy séta a szabadban. A kisfiam, Jason imád sportolni. Most éppen judo edzésekre jár, gimnasztikázik, úszik, és nemsokára elkezdi a baseballt is.

Te pedig olyan édesanya vagy, aki ott van a fiával az edzéseken és szurkol neki.

Pontosan. Úgy érzem ez természetes, és nagyon élvezem. Jason iszonyatos energiabomba, nagyon aktív kisfiú, kell is neki, hogy lekösse az energiáit. Büszke vagyok rá, hogy ennyire rajong a sportokért. Eddig bármit megmutattunk neki, minden érdekelte, kivéve a focit, azt valamiért nem akarta. A sport mellett pedig nemrég elkezdett a zenével is ismerkedni. Az óvodában rengeteg lehetősége van, kíváncsian várom, milyen irányba halad majd ezen a területen.

Hargitai Bea férjével és kisfiával (Fotó: Hargitai Bea)

Hargitai Bea férjével és kisfiával (Fotó: Hargitai Bea)

Kire hasonlít jobban Jason?

Amikor a pocakomban volt, azért imádkoztam, hogy a párom belső tulajdonságait örökölje, mert ő egy nagyon nyugodt típus. De Jason tökéletesen olyan lett, mint én. Nagyon makacs, akaratos, száz fokon pörög. Nem könnyű vele. De mivel én is ilyen vagyok, ezért megértem őt.

Két nyelven beszéltek hozzá?

Igen, ez természetes volt számunkra. Én beszélek vele magyarul, a férjem pedig angolul. Az óvodában csehül is tanul. Az úszás és a judo edzések csehül vannak, cseh tanárokkal, és Jason mindent megért. Bár beszélni még nem hallottuk, de szerintem nemsokára az is menni fog neki. Nagyon büszke vagyok rá.

Főállású anyaként, gondolom, sokat főzöl.

Igen, mindennap. Nekem a főzés igazi meditáció is, ilyenkor teljesen kikapcsolok és csak az ételkészítésre koncentrálok. Nagyon sokat kreatívkodom a konyhában. Sokszor csak kinyitom a hűtőt, és amit találok, abból dobok össze valami finomat. Nehéz dolgom van, mert a kisfiam nagyon finnyás, kevés dolgot eszik meg. Ezért próbálok például belecsempészni a fasírtba minél több egészséges finomságot. A pesztós tésztába pedig turmixolok egy kis spenótot. Mindig kitalálok valamit, hogy a zöldségek is helyet kapjanak Jason étrendjében. Én személy szerint nagyon szeretem a halféléket, a zöldségeket. Olyan óvodába járunk, ahol szigorúan minden cukormentesen készül, ezért már szinte az édességről is leszoktunk. Persze nem mondom, hogy nem adok a gyereknek csokit, de ritkán. Nyáron például a fagyi volt a sláger, attól nem is akartam őt megfosztani. Sokszor készítek egyébként hétvégén sütiket, szeretek nagyon sütni. De azért mértékkel.

Nagyon odafigyelsz az alakodra, ez már a tavalyi Álarcos énekesből is kiderült. Edzeni jársz?

Igen, bár a vírus miatt most kevesebbet járok edzőterembe, inkább a szabadban tornázom. Régen nagyon szerettem a különféle közös aerobik órákat, de mostanában kevesebbet járok. Néha kocogok egy kicsit, de azt is elvétve.

Hargitai Bea az edzőteremben (Fotó: Hargitai Bea)

Hargitai Bea az edzőteremben (Fotó: Hargitai Bea)

Mennyit foglalkozol a szépségápolással?

Egyáltalán nem sminkelek a hétköznapokban. Néha egy kis szempillaspirált felteszek és ennyi. Nagyon odafigyelek a szépségápolásra, különösképpen az arcom ápolására. Évek óta nem napoztattam az arcomat, erre kifejezetten figyelek. Négyféle fényvédő krémet használok, hogy megóvjam a káros sugaraktól. Szerintem azért ilyen szép és egészséges a bőröm még mindig. Ha pedig erős sminket kapok, például egy forgatáson, akkor utána alaposan letisztítom az arcomat. Figyelek rá, ne maradjon rajtam smink, mert az káros a bőrnek.

A férjeddel szoktatok kettesben lenni?

Hú, nem is tudom megmondani, mikor randiztunk utoljára! Mivel nincs segítségünk, ezért a kettesben töltött idők akkor vannak, amikor Jason elaludt. A férjemnek van két nagylánya, az egyikük tizenöt, a másikuk tizenhét éves, ők néha besegítenek nekünk. Szeretnek bébiszitterkedni, mert imádják a kisöccsüket. Nekem pedig nagyon jól jön, ha közösen játszanak, amíg én például elkészítem az ebédet. Szerencsére jó a kapcsolatom a lányokkal. Jókat szoktunk beszélgetni és nevetgélni, mert ugye a humor nem hiányozhat az életünkből.

Szeretnétek még gyereket?

Megbeszéltük a férjemmel, hogy így teljes a családunk. Neki már van három gyereke, és ez elég is. Szerintem már nem lesz több babánk. De ez így van jól, így vagyunk nagyon boldogok. Tudom, nem élek túl izgalmas életet, azt tudnám mondani, hogy egy átlagos, nyugis családanya vagyok, és hihetetlenül boldog.

Hargitai Bea kapcsán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top