nlc.hu
Sztárok

Csobot Adél és Hargitai Bea műsora

Csobot Adél és Hargitai Bea nem csak nyomoznak, műsort is vezetnek

Közösen vezetik az Álarcos énekes háttérműsorát.
álarcos énekes logó

„Bea egy sziporkázó személyiség, mindig tele van energiával”magyarázta Verebély Marcell, az Álarcos énekes kreatív producere, miért Hargitai Bea lett a műsor negyedik nyomozója. A producer emellett hozzátette, noha a modell 10 évig nem élt Magyarországon, és volt mit behoznia a hazai celebeket illetően, úgy érzik a nyomozócsapatnak jót tett még egy nő. „Adél teljesen kivirágzott, mióta Bea is csatlakozott a csapathoz” – árulta el.

Nos, úgy tűnik a két nyomozó közt az összhang tovább erősödhet, Csobot Adél és Hargitai Bea ugyanis közösen vezetik majd az Álarcos énekes háttérműsorát, az Álarc mögött című műsort. A a műsorban minden alkalommal az Álarcos énekesben leleplezett celebekkel beszélgetnek majd.

Egyelőre nem tudni, hogy a szeptember 6-án, azaz vasárnap este rajtoló showműsorban kiket, egész pontosan milyen jelmezeket fogunk majd látni. Csak annyi biztos, hogy nemrég bemutatkozott az Egér és a Kaktusz is.

Olvass még többet az Álarcos énekesről az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top