nlc.hu
Sztárok

Hargitai Bea az Álarcos énekesben

Álarcos énekes: ezért esett Hargitai Beára a választás

Hargitai Bea felzárkózott celebfronton, de még így is nehéz dolga van.

Két hét nyomozás után hétfőn kiderült, hogy Hargitai Bea váltja Dancsó Pétert az Álarcos énekes nyomozócsapatában. Bár a felétől gyakorlatilag tudni lehetett, hogy ő lesz az új ember, mégis sokan meglepődtek, amikor lehullt a lepel. A modell ugyanis 10 éve külföldön él, csak ritkán követi a bulvárhíreket, így alapos felkészülést igényelt számára a műsor. Mint mondja, sikerült felzárkóznia, összeírta a lehetséges szereplőket, ám még így is nagyon nehéz dolga van – erről a Reggeliben beszélt.

Nem csak Hargitai Bea, hanem a műsor kreatív producere, Verebély Marcell is a Reggeli vendége volt. Elárulta, miért éppen a modellre esett a választás. ,,Bea egy sziporkázó személyiség, még így reggel fél 9-kor is tele van energiával” – kezdte, majd elmondta, hogy Adél teljesen kivirágzott, mióta Bea is csatlakozott a csapathoz. Teljesen más energiákkal működik a nyomozócsapat így, hogy két nő és két férfi alkotja. 

A stúdióban ott volt Kovács Dóra is, aki szerint az is fontos, hogy az Álarcos énekes mindkét női nyomozó külföldön él, ahol nem annyira jellemző a féltékenység, mint itt Magyarországon. Szerinte teljesen más életfelfogásuk van a más országokban élőknek, ezért is működik két nő jobban együtt.

álarcos énekes 2020

Az Álarcos énekes nyomozócsapata és műsorvezetője (Fotó: Facebook)

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top