nlc.hu
Sztárok

Hargita Bea és Evander Holyfield

Hargitai Bea elárulta, tényleg beleharapott-e a világbajnok bokszoló, Evander Holyfield fülébe

Hargitai Bea egy londoni szórakozóhelyen találkozott pár évvel ezelőtt a világbajnok ökölvívóval, Evander Holyfielddel. A modell most elárulta, mi történt köztük.
Hargitai Bea

Hosszú interjút készített Hargitai Beával a 24.hu, és arra is rákérdeztek, hogy a modell tényleg beleharapott-e a négyszeres világbajnok nehézsúlyú bokszoló, Evander Holyfield fülébe.

Az Álarcos énekes nyomozójaként látható Hargitai Bea elárulta: a fülharapás valóban megtörtént, néhány évvel ezelőtt Londonban. Egy baráti társasággal voltak egy szórakozóhelyen, ahol a parkett közepén táncoltak.

„Jött Holyfield, aki elkezdett velem táncolni, megfogta a fenekem, satöbbi, viszont láttam, hogy egy hölggyel van. Incselkedtünk valamennyit, majd újra megmarkolta a fenekem, én meg odafordultam, aztán beleharaptam a fülébe”

– emlékezett vissza Hargitai Bea.

A modell tisztában volt azzal, hogy Holyfield esetében a fülharapásnak különös jelentősége van. Az ökölvívó 1997-ben Mike Tysonnal szállt ringbe a világbajnoki címért, ám Tysont leléptették, mert a csata hevében Holyfield fülébe harapott.

Hargitai Bea a londoni táncparketten úgy gondolta, „ott és akkor tökre belefér az ilyesmi”. De nem mindenki értékelte a poént.

„Ő nevetett is rajta, de a kábé hatvannyolc testőre nem, mert a felkiáltására odaszaladtak megnézni, hogy mi történt. Végül Holyfield lenyugtatta őket, és mind röhögtünk egy jót.”

(Kiemelt kép: Instagram/Hargitai Bea)

További cikkek Hargitai Beáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top