nlc.hu
Sztárok

Hargitai Bea biztos benne, ki az Álarcos énekes Méhecskéje

Hargitai Bea biztos benne, hogy együtt dolgozott az Álarcos énekes Méhecskéjével

Az Álarcos énekes Méhecskéje ismét színpadra áll, a szombati adásban Hargitai Bea ennek kapcsán mesélt.

Jön az Álarcos énekes negyedik adása, ahol ismét a megújult szabályok szerint három párbajt láthatunk majd. Az egyik versenyző a Méhecske lesz, akit most másodszorra lép színpadra. 

Álarcos énekes 4. adás párbajok

Álarcos énekes, 4. adás, párbajok

Már az első szereplése után határozott tippek érkeztek, Csobot Adél Hódi Pamelát vélte felfedezni a jelmezben, Sebestyén Balázs Mihalik Enikőt, és Gáspár Laci Hargitai Beával egyetértésben végül Bódi Sylvire tippelt.

Az Álarcos énekes Méhecskéje nem sok nyomot hagyott maga után eddig: 

  1. „Népszerű vagyok! Kicsik és nagyok egyaránt felismernek és szeretnek, hiszen amerre csak járok, mindenkinek megédesítem az életét, vagy a reggeli teáját a téli hidegben.”
  2. „De ha már idegeskedés, két dologgal tudsz igazán felhúzni. Ha darázsnak nézel, vagy ha siettetsz. Na, azt nem bírom elviselni. Tudom, hogy nem erősségem az időbeosztás… De akkor se fogom csipkedni magam!”
A Méhecske az Álarcos énekes második adásában

A Méhecske az Álarcos énekes második adásában (Fotó: RTL Sajtóklub)

A mozgásából Hargitai Bea mégis mindent meg tud mondani, mert ahogy fogalmazott, ő bizony nagyon sokat dolgozott együtt Bódi Sylvivel, amikor Balázs viccesen rákérdezett: 

„Igen, ezt ti munkának hívjátok?” 

Bea nem sértődött meg, sőt! Egyszerűen idézőjelbe tette a „munka” szót, és miközben Laci, Bence és Balázs tovább poénkodtak, Adél csak csendben mosolygott. 

Vajon tényleg Bódi Sylvi van az Álarcos énekes Méhecske maszkjában? 

Az Álarcos énekesről korábban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top