Sztárok

Álarcos énekes: Béres Alexandrát rejtette a Cica-álarc

Az Álarcos énekesben 14 álarc maradt versenyben, ezúttal a Cica lepleződött le. A Nyomozók egyelőre sikeres gyanúsítás nélkül folytatják a munkát.

Az Álarcos énekes új évadának 2. adására az új széria összes maszkja bemutatkozott. A Bika és a Méhecske kezdte meg a párbajokat, majd a Zebra és a Röfi, a Cica és a Kakas, végül az Elefánt és a Banán csaptak össze. Ezúttal a Cica lepleződött le. 

Álarcos énekes Cica

Lelepleződött az Álarcos énekes Cicája (Fotó: RTL Klub)

A végső tippek alapján több gyanúsított is volt a Cica-maszk mögött. Gáspár Laci szerint Náray Tamást, Hargitai Bea és Csobot Adél szerint Sztarenki Dórit, Sebestyén Balázs szerint pedig Lékai-Kiss Ramónát rejtette az álarc. Ezek a tippek végül nem bizonyultak sikeres gyanúsításnak, mert a Cica-álarc Béres Alexandrát, a többszörös magyar, Európa- és világbajnok fitneszkirálynőt rejtette.

Így leplezte le magát az Álarcos énekes Cicája:

Az Álarcos énekes 3. adásába vendégnyomozó érkezik a koronavírusos Gáspár Laci helyére, aki nem más, mint a népszerű színész, az előző évad 2. helyezettje, Istenes Bence „rémálma”: a Robot, azaz Nagy Ervin.

Olvass még az Álarcos énekes új évadjáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top