nlc.hu
TV-sztárok

Sebestyén Balázs jól érezte magát az Álarcos énekesben

Sebestyén Balázs: “A gyerekem osztálytársai újra köszönnek nekem”

Bár sokáig nem érezte úgy, hogy jó döntést hozott, Sebestyén Balázs azonban szépen belerázódott a feladatba.

Hamarosan érkezik az Álarcos énekes második évada, és már annyit lehet tudni, hogy ezúttal például a Cica, a Röfi és Bika jelmezek rejtenek majd sztárokat. Mint kiderült, a műsorvezető, Istenes Bence és hárman a zsűriből is visszatérnek, Sebestyén Balázs a háromközt van.

“Ez nekem egy nagy örömjáték volt, nagyon szerettem csinálni. Amennyire, kicsit úgy mond szkeptikus voltam, hogy én beleillek-e ebbe a műsorba, annyira tényleg jól sikerült. Úgyhogy a gyerekem osztálytásai újra köszönnek nekem az iskolában, ebből látszik, hogy szeretik a fiatalok is a műsort.”

Sebestyén Balázs örömmel tér vissza az Álarcos énekesbe

Sebestyén Balázs örömmel tér vissza az Álarcos énekesbe

Csobot Adél és Gáspár Laci ugyanolyan lelkesek, mint az első évadban, amiért nyomozhatnak, a nézőknek pedig máris akadt munkájuk. Verebély Marcell, a műsor kreatív igazgatója elmondta, hogy egyelőre még nem leplezték le a negyedik zsűritagot, és szeretnék egy játékra hívni a nézőket. 

“Lesz egy új nyomozónk és azt szeretnénk, ha a nyomozás elkezdődne azelőtt, hogy elindul az első rész a tévében. A közösségi oldalakon, a Fókuszban, az online-on, a Reggeliben, minden felületünkön érdemes figyelni, mert nyomokat fogunk elrejteni és folyamatosan lehet yomokat keresni az új nyomozó kilétére. Az első nyomot most elárulom, mégpedig, hogy nagyon magas az IQ-ja ennek az illetőnek.”

A ma Reggeliben pedig egy újabb nyom volt, amit Peller Anna leplezett le: 

Eddig annyit tudunk az új zsűritagról, hogy magas az IQ-ja, szeret enni és főzni. Nos, azért ez még kevés ahhoz, hogy leleplezzük. 

Az Álarcos énekes versenyzői is élvezték a műsort: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top