Sztárok

Árpa Attila 17 év után újra az RTL-en: „Két választás volt: pszichoterápia vagy az Álarcos énekes”

Nagy meglepetés volt, amikor kiderült, hogy az Álarcos énekes Krokodil maszkja alatt Árpa Attila van. Kiderült, miért mondott igent az RTL felkérésére.

Tíz hét után véget ért az Álarcos énekes, és kiderült: Árpa Attilát rejti a Krokodil maszk. Bár Sebestyén Balázs és Istenes Bence jól tippeltek, még őket is meglepte a leleplezés. A négy nyomozó és a műsorvezető is azt mondta: nem nézték ki Árpából, hogy ennyire laza és szórakoztató figura, aki bevállal egy ilyen műsort. Ezen a sikerműsorokat kitaláló tévés jól szórakozott és elárulta, miért mondott igent az RTL-nek, úgy 17 évvel azután, hogy eljött a csatornától

„Pont jókor jött a műsor, épp elkezdtem gondolkodni itt negyven felett – sőt, inkább ötven felé –, felteszi az ember magának a kérdéseket, hogy mennyire vagyok én még gyerek például, és ha az vagyok, akkor az jó vagy rossz ebben a korban, és hol tudom kiélni ezeket az infantilis vágyaimat. Pont jókor jött a felkérés, hogy lesz egy táncos-énekes műsor, ahol nem kell tudni táncolni és énekelni, szóval nagyon egyszerű volt a két választás: pszichoterápia vagy az Álarcos énekes” – viccelődött Árpa, de nem csak ez derült ki. 

Az Álarcos énekes adásaiban felbukkant nyomokra is itt a magyarázat:

Megnézem
Összes kép (5)

Árpa Attiláról az utóbbi időben ezt lehetett tudni:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top