TV-sztárok

Árpa Attila neked is bevásárol, ha félsz a koronavírustól

Azt mondja, most úgyis ráér…

A legújabb kormányrendelet szerint a 100 főnél nagyobb benti rendezvényeket le kell mondani, ezért a színházban dolgozók, a zenészek, a szórakozóhelyet üzemeltetők és a vendéglátásban dolgozók megélhetése veszélybe kerül, ráadásul azt sem tudjuk, mennyi ideig tart majd a vészhelyzet. Éppen ezért jött létre a #neváltsvisszajegyet mozgalom, amely arra biztatja az embereket, hogy ezzel is támogassák azokat, akiknek most bizonytalan a sorsuk.

Árpa Attila is így járt, hiszen lemondták a fellépéseit. Éppen ezért – félig viccesen – úgy fogalmazott, hogy most pont ráér, és segítene azokon, akik segítségre szorulnak. 

„Idős 12. kerületi lakosok / Hegyvidékiek! Holnap és a hétvégén szívesen segítek bevásárolni, ha nem mersz boltba menni, kimozdulni. Van nagy kocsim, le is mondták a fellépéseimet, tehát ráérek. Privát üzenetet írj, ha érdekel. Előre szólok, ha sokan írtok, nem tudok majd mindenkinek segíteni, de ami tőlem telhető, azt megteszem” – írja a közösségi oldalán a színész, akinek a példáját már most sokan követnék. 

Árpa Attila az időseknek segít (Fotó: Facebook)

Árpa Attila az időseknek segít (Fotó: Facebook)

Aktuális cikkeink a témában: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top