TV-sztárok

Ábel Anitát betámadták a kommentelők a #neváltsdvisszaajegyed kezdeményezés miatt

Ábel Anita kiáll a színészek mellett, ezért pedig sokan betámadták.

A koronavírus-járvány miatt rendkívüli rendeletet hozott a kormány: betiltják a rendezvényeket 100 fő felett, ezért sok színház, koncert és sportesemény elmarad, illetve tolódik. A színészek és a zenészek ideiglenesen munka nélkül maradtak – többen viccelődnek vele, de vannak, akik komolyan veszik és aggódnak. Ma reggel Tóth Gabi is erről írt, most pedig Ábel Anita állt bele a #neváltsdvisszaajegyed kezdeményezésbe.

View this post on Instagram

Elindult egy mozgalom. Színházi emberként is…igen most az jön, a kedves beszólóktól, hogy: nem is játszom színházban🤨valóban jelenleg a TAO megszűnése miatt minden darabot levettek, amiben részt vettem…DE a szívem egy darabja a színházé❤️Ezért kérlek #neváltsvisszajegyet . Ha megtartjuk a jegyárát, és talán nem a szánktól vesszük el a falatot, akkor már segítünk! A színházaknak a jegyárbevétel működésük egyik alappillére. A színészek meghatározott előadásszám után kapnak fizetést, és ha nincsenek nyitva, nincs előadás, nincs fizetés. És nekem elhihetitek, a showbusinessnek ez nem épp a jól fizetett része, nagyon sok kollégámnak nincs tartaléka! A helyzet a fellépő zenészeknél, az előadóművészeknél is ugyanez! Ha tehetitek🙏🏻támogassátok őket azzal, hogy nem váltjátok vissza jegyet😔 #neváltsvisszajegyet #tmcmanagement

A post shared by Anita Ábel (@abel.anita) on

Mint írja, neki jelenleg nincsen színészi munkája, hiszen a TAO megszűnése miatt minden olyan darabot levettek a műsorról, amiben játszott. Többen kritizálták a leírtakért, de sokan a védelmére keltek. 

Ábel Anita beleállt a kezdeményezésbe

Ábel Anita beleállt a kezdeményezésbe

Kapcsolódó cikkek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top