Szabadidő

Bödőcs Tibor is lemondja a fellépéseit a koronavírus miatt

A humorista az elrendelt veszélyhelyzet miatt döntött az előadások felfüggesztése mellett.

A koronavírus miatt, több más országhoz hasonlóan Magyarországon is átmenetileg betiltják a 100 főnél nagyobb beltéri rendezvényeket. Emiatt Bödőcs Tibor is arra kényszerült, hogy lemondja országos turnéját.

A humorista a Facebookon írt posztjában jelentette be a döntését, hozzátéve, hogy azok, akik jegyet váltottak valamelyik fellépésére, várhatóan szeptemberben vagy novemberben, ugyanazzal a jeggyel vehetnek részt az előadáson.

Bödőcs Tibor a rossz hír ellenére is humoránál van, a posztban azt írja, a kényszerpihenő során a gyerekeinek „a termosztát mellett, gázálarcban” fog első világháborús katonadalokat tanítani.

Bödőcs Tibor lemondja fellépéseit a koronavírus miatt

Bödőcs Tibor azt ígéri, a megváltott jegyek későbbi előadásokra lesznek érvényesek (Fotó: Bödőcs Tibor / Facebook)

A koronavírus miatt bevezetett korlátozások értelmében a magyar főiskolákon, egyetemeken átmenetileg távoktatás működik majd, számos koncertet és egyéb rendezvényt is lemondtak, de a rendelkezések érintik például az RTL Klub egyes műsorainak forgatásait is.

További cikkeink a koronavírussal kapcsolatban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top