TV-sztárok

Koronavírus: Balázs Fecó nem aggodalmaskodik, Balázs Klári fertőtlenít

A hazai hírességek folyamatosan követik a koronavírus okozta járvánnyal kapcsolatos híreket, és óvintézkedéseket tesznek, hogy megelőzzék a betegséget.

Fokozott figyelemmel követik a magyar hírességek a koronavírussal kapcsolatos tájékoztatásokat. Mint ismert, az Egészségügyi Világszervezet, a WHO által világjárványnak minősített betegség a sztárokat sem kíméli, a vírus például már Tom Hankset és feleségét is megfertőzte. A koronavírus különösen az idősebb korosztályra veszélyes, nekik és környezetüknek fokozottan oda kell figyelniük a megelőzésre. 

„Feleslegesen nem aggodalmaskodom, de a társasági környezettől elhatároltam magam. Otthon sincs már puszi és többször mosok kezet” – árulta el Balázs Fecó, aki tizenöt évvel ezelőtt átesett egy infarktuson, és utána egy bypassműtéten.

„Gyengített immunrendszerrel nem kockáztathatok. A kimozdulás is életveszélyes lehet, ezért bezárkóztam, gyógyszerem júniusig van” – mondta a Blikknek Zeffer András. A Mobilmánia 61 éves billentyűse mellett más hazai hírességek is óvintézkedéseket tettek a vírus miatt. Máthé Erzsi önkéntes karanténba vonult, Korda György és Balázs Klári pedig a fertőtlenítésben hisz.

„A kocsiban mindig van kézfertőtlenítő, nedves törlőkendő, üléstisztító, hiszen hetente több ezer emberrel találkozunk” – jegyezte meg Balázs Klári, és hozzátette, ha nem muszáj, nem hagyják el az otthonukat. 

A koronavírus okozta járvány miatt több híresség tett óvintézkedéseket:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top