TV-sztárok

Liptai Claudia nem engedi iskolába a lányát a koronavírus-járvány miatt

Liptai Claudia felelősségteljes döntést hozott.

A szomszédos országokban néhol már megtörtént, nálunk viszont egyelőre nem zárják be az iskolákat és az óvodákat a koronavírus miatt – Gulyás Gergely állítása szerint a gyerekekre nem annyira veszélyes a vírus. Liptai Claudia mégis úgy döntött, hogy elébe megy az esetleges bajnak, így a lánya, Panka nem mehet iskolába, a fia, Marci pedig óvodába addig, amíg nem javul a helyzet. 

View this post on Instagram

A nap gyönyörűen süt amitől mosolyog a szám. De az agyamban és a szívemben félelem van és kérdések cikáznak. Sokan azt gondolják a médiában dolgozó emberek rengeteg pénzt tudnak felhalmozni. Jelentem Beyoncét biztos nem rázná meg ez a helyzet úgy mint minket. Itt ülök a @centralszinhaz társulati ülésén ahol Puskás Tamás csodálatos higgadtsággal és empátiával próbálja életben tartani a színházi dolgozok és művészek lelkét. Reméljük egyszer ez a néhány hónap is történelem lesz. De ehhez nagyon kell a felelősségteljes viselkedés. Lehet, hogy sokan azt gondolják túlzásba estem amikor a kicsit tüsszögő lányomnak azt mondtam itthon maradsz és mostantól addig nem mész iskolába amíg én nem látom jónak. A tanulást tökéletesen így is meg lehet oldani persze nekem nehéz mert rávenni egy kamaszt azért nem egy fáklyás menet. A fiam sem jár már óvodába. Nekem szerencsém van mert most megtehetem. De próbáljon meg mindenki aki tud kevesebbet “mozogni” és tartsa be a szabályokat. Mindannyiunk érdeke, hogy nyáron már ez csak egy rossz emlék legyen és minden jól működjön. Most láthatjuk milyen értékes a szabadság a szabad döntés ereje, amikor nincs egy láthatatlan ellenség ami kalodába zár minket. Mindenkinek jó egészséget kívánok! #vigyázzunkegymásra

A post shared by Claudia Liptai (@liptaiclaudia) on

,,(…)Lehet, hogy sokan azt gondolják, túlzásba estem, amikor a kicsit tüsszögő lányomnak azt mondtam, itthon maradsz, és mostantól addig nem mész iskolába, amíg én nem látom jónak. A tanulást tökéletesen így is meg lehet oldani, persze nekem nehéz, mert rávenni egy kamaszt azért nem egy fáklyásmenet. A fiam sem jár már óvodába. Nekem szerencsém van, mert most megtehetem” Ţ írja a közösségi oldalán Liptai Claudia, aki arra biztatja a követőit, hogy tartsák be az előírást és figyeljenek egymásra.

Liptai Claudia gyerekei nem mennek iskolába és óvodába egy darabig

Liptai Claudia gyerekei nem mennek iskolába és óvodába egy darabig

Több híresség is megszólalt a koronavírussal kapcsolatban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top