TV-sztárok

Tóth Vera önkéntes karanténba vonult: „Az anyai ösztöneim ezt súgják…”

Tóth Vera még sosem érezte magát ennyire haszontalannak.

Sokként érte a művészvilágot a döntés, miszerint minden 100 főnél nagyobb benti és 500 főnél nagyobb kinti rendezvényt törölni kényszerült a kormány. Többen írtak már róla, hogy ez az intézkedés a megélhetésüket veszélyezteti, hiszen a zenészek nem tudják megtartani a koncertjeiket, a színészek pedig az intézkedések visszavonásáig nem léphetnek színpadra. Tóth Vera egy élő videóban árulta el, hogy még sosem érezte magát ennyire haszontalannak.

„Nagyon rossz érzés, hogy amiért folyamatosan dolgozunk, most egy tollvonással át lett húzva” – vallja az énekesnő, aki nem csak a koncertjeit, de a forgatásait és a tévés szerepléseit is lemondta. Vera ma például a Fábry show-ban szerepelt volna a zenekarával, de nem ment el a felvételre.

„Azt súgják az anyai ösztöneim, hogy nekem most nem kell ott lennem”

– mesélte, majd kijavította magát, miszerint az anyai ösztönöket csak idézőjelben mondta. Azt is elárulta továbbá, hogy házi karanténba vonult és igyekszik kerülni a tömeget. 

Tóth Vera egy közleményt is posztolt:

View this post on Instagram

Kedves Közönségünk! Bizonyára értesültetek róla, hogy Magyarország Kormánya rendkívüli óvintézkedéseket rendelt el a korona vírus megelőzése érdekében, amivel teljesen egyetértünk a zenészeimmel és a szeretteimmeil együtt. Az egészség a legfontosabb, nem kérdés és most minden ennek megőrzéséért történik! Sajnos ránk is vonatkozik az intézkedés egyik pontja, miszerint a száz fő fölötti, zárt és az ötszáz fő fölötti nyitott rendezvényeket tilos megtartani. Az esetemben/esetünkben ez a döntés az elkövetkezendő két hétre (eddig) tíz koncert lemondását jelentette és korántsem biztos, hogy ez ennyi időre szól. Az anyagi kár jelentős, az élmény veszteségről már nem is beszélve, mert amellett, hogy az, amivel foglalkozunk, nem csak a megélhetésünket, de az életünk értelmét is jelenti. Kérjük, hogy a március 26-i Kiskoncertek, Nagy Borélmények eseményünkkel kapcsolatban legyetek türelemmel, párommal, Pauli Zolival már elkezdtünk a megoldásokon gondolkodni, a vendégeknek nemsokára ki fogjuk küldeni a körlevelet ezzel a rendezvénnyel kapcsolatban is. Kérek mindenkit, hogy a saját felelősségére tegyen meg mindent, amit kell, a vírus tömeges/csoportos/ nagy mértékű terjedése ellen. Kérlek szenteljetek fokozott figyelmet azokra a módszerekre, amivel el lehet kerülni a fertőzést, vagy fertőződést. A kézmosás, a fertőtlenítés, a maszk használata fontos. A kézfogás, puszi, ölelkezés is kerülendő és másik embertársunktól a minimum egy méter távolság betartása is fontos. Nagyon sajnáljuk, hogy ez történik, reméljük a legjobbakat és minden kedves rendezvényesnek, vendéglátásban dolgozónak, kollégánknak kitartást és erőt kívánunk az elkövetkezendő időszakra. Ugyanezt kívánom/kívánjuk azoknak is, akik megfertőződtek és azoknak az egészségügyi dolgozóknak, akik ellátják őket. ♥️ #coronavirus

A post shared by Tóth Vera (@tothveraofficial) on

„Az anyagi kár jelentős, az élmény veszteségről már nem is beszélve, mert amellett, hogy az, amivel foglalkozunk, nem csak a megélhetésünket, de az életünk értelmét is jelenti” – írja.

Aktuális cikkeink a koronavírus témájában:

Tóth Vera (Fotó: Instagram)

Tóth Vera (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top