TV-sztárok

Tom Hanks és a felesége elkapta a koronavírust

Koronavírussal fertőződött meg Tom Hanks és felesége, Rita Wilson. A hírt a 63 éves Oscar-díjas színész jelentette be közösségi oldalán.

Tom Hankset és feleségét, Rita Wilsont koronavírussal diagnosztizálták. A rossz hírt maga a kétszeres Oscar-díjas és négyszeres Golden Globe-díjas amerikai színész jelentette be közösségi oldalán. Tom Hanks azt írja, hogy fáradtnak érezték magukat, megfáztak, éreztek némi fájdalmat a testükben, és lázuk is volt. A házaspárt azonnal tesztelték a világjárvánnyá nyilvánított koronavírusra, és az eredmény pozitív lett.

Fotó: Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images

Fotó: Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images

A 63 éves színész és a felesége Ausztráliában tartózkodik az Elvis Presley életéről szóló film forgatása miatt – írja a New York Times. Tom Hanks arról is beszámolt, hogy az előírásoknak megfelelően elkülönítik őket. Megbetegedésük miatt valószínűleg a stábjuk több tagját megvizsgálják.

Ausztráliában egyébként több mint 120 koronavírus-fertőzöttet tartanak nyilván. A járvány miatt hazánkban szerdán rendeltek el vészhelyzetet.

Hírességek és koronavírus: sokan megszólaltak a járvány kapcsán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top