TV-sztárok

Tatár Csilla minden nyilvános szereplését lemondta a koronavírus miatt

Tatár Csilla fontosnak tartotta, hogy megszólaljon a koronavírus témájában. A műsorvezető második gyermekével várandós, így fokozottan oda kell figyelnie az egészségére.

A koronavírus témája már elérte a magyar hírességeket is. Tatár Csilla is fontosnak tartotta megosztani, hogy mit tesz a kialakult helyzetben, hogyan próbál meg második gyermekével várandós anyaként védekezni. A műsorvezető a következőket osztotta meg közösségi oldalán:

„Én minden nyilvános szereplésemet, tv-s interjúkat, podcast felvételeket, díjátadókat, lemondtam. Eddig is lelkes rajongója voltam az online bevásárlásnak, most még a kórházi szülőcsomagot, a kávékapszuláimat, a gyümölcsöket, zöldségeket…szval kb. mindent, a neten rendeltem meg, így jó messzire el tudom kerülni a bevásárlóközpontokat” – írta Tatár Csilla, aki a 8. hónapban jár.

Fotó: Tatár Csilla Instagram oldala

Fotó: Tatár Csilla Instagram oldala

A műsorvezető nemcsak nyilvános szerepléseit, hanem az utolsó romantikus hétvégéjét is visszamondta. A férjével wellnessezni készültek, még mielőtt a második gyermekük megszületne, így azonban elmarad a közös program.

Férje egyelőre jár dolgozni, és fiát is elviszi az óvodába, de mint írja, egy ilyen helyzetben „igenis számítanak az egyéni döntések”. Szerinte kifejezetten kínos, ha valaki azon röhög, hogy másvalaki nem éli rendesen az életét, nem jár shoppingolni vagy szórakozni a koronavírus okozta járvány idején.

További cikkek Tatár Csilla születendő gyerekével kapcsolatban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top